Gloria LT Cermei

Cermeiul nu-și mai permite să calce strâmb în fața unei colege de play-out! Creța: „Buziașul – mai bună decât în toamnă, dar trebuie să o batem”

Gloria Lunca Teuz Cermei a avut o pregătire de iarnă reușită, cu amicale pe măsură, doar că punctele au trecut pe lângă ea (și) în startul lui 2023. „Sămădăii” au pierdut nemeritat acasă cu Periamul (0-1), iar la Chișineu Criș nu au putut suplini lipsa unor fotbaliști importanți, precum Lazăr sau Vlad și au cedat cu 2-0.

Și Roberto Bodea a fost indisponibil, însă norocul „roș-albilor” este că Marinel Creța reușește să îmbine meseria de pompier cu pasiunea pentru fotbal și – probabil – va fi între buturi și sâmbătă, cu ocazia disputei cu Buziașul, de pe teren propriu. „Eu întotdeauna am pus plăcerea pe primul plan de când m-am apucat de fotbal și asta fac și acum. Trebuie să am o meserie, fiindcă din fotbal nu poți trăi la acest nivel, dar găsesc cumva timp și energie să le impac pe ambele. Îmi pare rău de Robi Bodea, de problemele sale de sănătate, e primul nostru portar, eu doar ajut când e nevoie de mine. Regret că nu s-a putut mai mult la Chișineu Criș, cu puțină atenție puteam să scoate măcar un punct, dar nu avem ce face, mergem mai departe și trebuie să batem cu orice preț Buziașul. Am înțeles că au echipă mai bună decât în toamnă, de fapt s-a și văzut că nu au pierdut cu Crișul și Lipova, două echipe de play-off. Dar, asta s-a întâmplat la ei acasă, acum îi așteptăm la Cermei, unde vom avea parte de susținerea fanilor noștri și trebuie să facem totul pentru a câștiga acest meci. Nu suntem echipă de ultimul loc și vom demonstra asta pe teren, iar Cermeiul va juca și la anul în Liga 3-a”, susține Marinel Creța, portarul de 22 de ani crescut de UTA.

Așadar, Bodea are șanse mari să rateze și partida de sâmbătă, de la ora 15, ca și Vlad, de altfel, în timp ce Deta e incert. Lazăr va reveni pe gazon după suspendare. În tur, timișenii, care acum ocupă locul 7 cu 16 puncte, s-au impus cu 1-0 la în fața cermeianilor.

Formații probabile:

Cermei: Creța – Balazs, Lazăr, D. Salka, Deta (Puta) – Gruiescu, Piț, Hațegan, Andrieș – P. Varga, Șimăndan.

Buziaș: Lupu – Marius Musteța, Roșus, Nicolescu, An. Popescu – An. Rus, Pureca, Olariu, Românu – Pădurariu, C. Matiș.

Arbitri: Victor Hurducaș (Iclod – Cluj) – Claudiu Giorgiu (Cluj-Napoca), Claudiu Georgiu (Dej)

Observatori: Sebastian Moisin (Oradea), Vasile Meşinschi (Anina)
Articole de la JOHNNYBET
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button