Crisul Chisineu-Criș

Crișul încheie sezonul regular în „fieful” liderului din Reșița! Vecerdea: „Pentru astfel de meciuri am venit!”



Crișul Chișineu Criș a rezolvat după primele două runde „ecuația” calificării în play-offul Ligii a 3-a pentru al treilea sezon la rând, după remiza (1-1) de la Buziaș și succesul (2-0) contra Cermeiului. Așadar, ultima rundă a sezonului regular îi găsește pe „alb-albaștri” fără presiunea rezultatului în deplasarea de risc maxim, de la Reșița, de sâmbătă, de la ora 15, în fața liderului seriei a 8-a.

Ca și în primele dispute ale anului, Ruben Vecerdea e anunțat titular pentru formația lui Dan Stupar, Remus Lung și Ovidiu Pășcălău. Născut în 2003, tânărul fotbalist vine de la Târgu Mureș, tot din Liga a 3-a, însă sub formă de împrumut de la divizionara secundă, CSC 1599 Șelimbăr. „Deoarece la Șelimbăr este un portar bun de 2003, era prea greu să prind echipa și ca să joc am fost împrumutat la Târgu Mureș, dar îmi doream să joc la o echipă de play-off de Liga a 3-a. Am avut mai multe oferte, dar împreună cu impresarul am decis să vin la Criș. Nu m-am acomodat atât de bine încă la noua echipă, dar e din ce în ce mai bine de la meci la meci. Am fost primit bine, este atmosferă bună la antrenamente, este calitate la jucători, putem face meciuri bune. Fiind jucătorul Șelimbărului, aș vrea ca această experiență la Chișineu Criș să-mi prindă bine pentru la anul în Liga a 2-a. Sunt conștient că trebuie să încep să am realizări, goluri și assisturi, mai ales că domnii antrenori mi-au dat credit în primele etape titularizându-mă”, a afirmă mijlocașul de bandă dreapta, care la ACS Tg. Mureş 1898 – MSE 1898 a reușit trei goluri și patru pase decisive.

Sâmbătă, în Valea Domanului, Crișul are parte de duelul cu singura formație din serie ce a câștigat ambele dispute în 2023 și încă fără a încasa gol: 4-0 cu Ghiroda și 2-0 cu Periam. „Mergem pe terenul liderului seriei, o echipă farte bună, ne pregătim și vrem să scoatem un rezultat pozitiv. Practic vom avea patru meciuri cu ei într-o lună și jumătate, două unul după altul pe același teren. Sunt partide tari, sper să joc și să am realizări, pentru astfel de partide am venit la Chișineu Criș. De fapt, toate echipele din play-off sunt puternice, vor meciuri foarte disputate și ne vom bate pentru fiecare punct”, a adăugat Vecerdea.

Formații probabile:

Reșița: Zimmermann – Szijj, Rimovecz, Ardei, Dudea – Popescu, Mensah – Negru, Velcotă, Chera – Dane.

Crișul: Iliescu – Haloș, Hreniuc, Pașca, Siminic – Grigore, A. Iuga – Vecerdea, Janu, Toboșaru – D. Popa.

Arbitri: Cătălin Busi (Râmnicu Vâlcea) – Raul Ghiciulescu (Lugoj),
Alexandru Mihăilă (Râmnicu Vâlcea)

Observatori: Zaharia Ciev, Ionel Poclid (ambii din Timişoara)









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button