UTA Arad

Și, totuși, UTA – Ripensia se joacă în Sânnicolau Mic la sugestia celor de la…Recons!





Clubul UTA s-a grăbit când a anunțat că partida amicală de sâmbătă, de la ora 11, cu Ripensia se va desfășura pe arena „Francisc Neuman”. Cu toate binefacerile vremii frumoase, e riscat ca jucătorii să calce iarba din Calea Aurel Vlaicu cu o săptămână înainte de confruntarea cu Universitatea Cluj, din cadrul play-outului Superligii, una ce devine crucială în lupta pentru supraviețuire.

Laszlo Balint a fost cel care și-a dorit foarte mult ca elevii săi să reintre pe gazonul de acasă, după ce nu o mai făcuseră de la succesul cu FCSB. La ora confruntării cu „șepcile roșii” va fi exact o lună de la acea victorie istorică a arădenilor, dar care nu prea ține de cald în play-out. Așadar, tehnicianul „roș-albilor” își dorea ca elevii săi să-și ia din nou reperele înainte de una dintre cele mai în formă echipe din play-out, dar sugestia celor de la Recons, care administrează stadionul „Francisc Neuman” și se ocupă și de întreținerea gazonului, confruntarea a fost mutată în cartierul Sânnicolau Mic.

Ora de începere a testului cu timișorenii de pe „Banatul” a rămas aceeași (11), iar intrarea este liberă. Vukcevic, Benzar și Isac ar trebui să fie văzuți din nou la treabă după câteva săptămâni, absenții fiind Marrone, Erico și – probabil – Șteau.

17 comentarii

  1. Cu referire la datorii, pe alt site a apărut cam așa:
    Astfel, ASOCIAȚIA FOTBAL CLUB UTA ARAD a înregistrat următoarele pierderi și datorii:

    în anul 2020, pierdere 2.871.000 lei – TOTAL datorii 7.318.000 lei
    în anul 2021, pierdere 2.043.000 lei , TOTAL datorii 10.393.000 lei
    în anul 2022, pierdere 1.950.000, TOTAL datorii 12.547.000 lei

    E adevărat, nu e adevărat? Ce reprezintă aceste datorii, daca ele există?

    0
    0
    1. Sunt informatii publice, daca intri pe site ul oficial al celor de la UTA, o sa gasesti acolo la informatii financiare situatia pentru 2020 si 2021, urmeaza sa publice si pentru 2022, si poti sa vezi cum se impart datoriile. Datorii fata de angajati, autoritati fiscale, imprumuturi etc.

      0
      0
      1. Mă scuzați, unii zic una, alții susțin altceva. Vă consider imparțiali și mi-am permis sa întreb.

        0
        0
        1. nu noi am scris, habar nu avem de unde sunt si ce reprzinta numerele alea … plus ca nu suntem contabili … de exemplu si daca dau eu imprumut la firma, tot datorie se cheama … nu ne bagam la ce nu ne pricepem …

          0
          0
          1. Îmi cer scuze din nou că v-am inoportunat, credeam că fiind date publice și jurnaliști fiind, vă interesează. Am greșit, scuze.

            0
            0
          2. Dar la ce va pricepeti?
            Va e teama de tatucu’ Meszar? De aia nu va pricepeti?
            Daca ati fi jurnalisti, ati scoate in evidenta toate neregulile de la club.

            0
            0
          3. nu facem anchete, nu ne pricepem … ne ocupa din 2006 de stiri sportive, nu doar despre UTA … sunt altii specializati in asa ceva …

            0
            0
          4. impartialitatea asta pute domnu lucian. doar pentru niste banere de sarbatori de la meszar?

            0
            0
          5. nu inteleg ce ai vrea sa scriem???? tu nu vezi ca se judeca pentru orice? cand e gata un proces scriem si noi … asa, ce sa facem, anchete? noi facem stiri sportive si atat … publicam tot ce e legat de asta, chiar si pozitiile clubului sau ale suporterilor dar nu trecem la chestiuni pe care nu le putem noi dovedi si dupa cum vedeti se vor duela in justitie pe mai multe spete … atat putem face ca impartiali ce suntem …

            0
            0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button