UTA Arad

Utiștii Pășcălău și Cibi, pe teren în eșecul României U18 în fața Italiei





Aflată într-un cantonament la Rifreddo, în Italia, naţionala U18 a României a disputat astăzi primul amical împotriva țării gazdă, iar elevii lui Daniel Mogoșanu au fost învinși cu 3-1. Italienii au punctat prin Ciammaglichella și „dubla” lui Bruno, în timp ce pentru „tricolori” a înscris Luca Banu.

Doi dintre cei trei utiști care participă la această acțiune au și intrat pe teren. Patrick Pașcalău a fost titular, fiind schimbat la pauză cu Iustin Răducan, în timp ce Fabiano Cibi l-a înlocuit, în minutul 77, pe marcatorul Banu. Al treilea fotbalist al „roș-albilor”, Darius Iurasciuc, a rămas pe bancă pe tot parcursul disputei.

Cele două formații se vor întâlni din nou duminică, de la ora 11:30.

3 comentarii

  1. mare diferenta intre ce se joaca la noi si cei din vest..nationala lui pancu a facut 1-1 in portugalia fara sa intre in careul advers..gol de la 3o de metri in ultimul minut..asta o fi secretul si pentru uta..tot intram in careu degeaba..doar ca la ce suteuri avem,nu mai ramane nici un geam intreg in tot cartierul pana o dam pe poarta..are batha niste executimde te iei cu mainile de cap….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button