Gloria LT Cermei

Cermeiul termină în genunchi sezonul regular, beneficiară Buziașul! Todea: „Nu sunt multe de spus” v.s. Petruescu: „Rezultatul e puțin cam mare”+FOTOMeciurile amicale bune făcute de Gloria Lunca Teuz Cermei în această iarnă rămân o frumoasă amintire, atâta timp cât punctele adunate în primele trei partide oficiale din 2023 sunt egale cu zero. După 0-1 cu Periam și 0-2 cu Crișul, a venit și un duș cât se poate de rece, 1-6, pe teren propriu, cu o formație Phoenix Buziaș ce ar fi trebuit să fie abordabilă, atâta timp cât și ea va lua startul în play-out peste o săptămână.Todea: „Cred că toate ocaziile pe care le-au avut le-au fructificat cu o precizie incredibilă”

Doar că a ieșit un 1-6 ce l-a dezarmat pe Cristian Todea, care acuză din plin absențele lui Iuga, Bodea, Vlad și – mai nou – Deta. „Nu ne așteptam să vedem un așa rezultat bun, între ghilimele, cred că toate ocaziile pe care le-au avut le-au fructificat cu o precizie incredibilă. Am mai avut și noi oportunități de a marca, dar, din păcate, suntem puțin descoperiți. Avem multe probleme de lot și asta se simte. Nu știu când va reveni Vlad, în timp ce Bodea – probabil – peste două săptămâni, iar Deta etapa viitoare. La așa scor nu sunt multe de spus, vrem să uităm cât mai repede acest meci. Mergem înainte, mai avem 10 partide în play-out, vedem ce va fi”, s-a limitat să săună după jocul de azi antrenorul „sămădăilor”.

Petruescu: „Chiar și la 3 sau 4-1 am încercat să îi țin pe băieți în priză”

Roșus (22), Pădurariu (35), Rus (50), Pureca (59), Marian Musteța (68) și Chistrugă (77) au fost autorii golurilor în contul celor de la Buziaș, Gruiescu găsind punctul de onoare în minutul 43. „A fost o victorie meritată, muncită, mă bucură atitudinea pe care au avut-o băieții noștri. Au tratat meciul cu maximă seriozitate pentru că, sincer, ne-a fost teamă de acest joc. S-a demonstrat de-a lungul acestui campionat că la noi în serie orice rezultat este posibil și, chiar dacă rezultatele celor de la Cermei nu au fost printre cele mai bune în ultima perioadă, știam că sunt o echipă redutabilă, iar echipele din play-off dacă au plecat cu puncte de aici au făcut-o destul de greu. Chiar și la 3 sau 4-1 am încercat să îi țin pe băieți în priză, iar rezultatul final poate este un pic cam mare față de realitatea din teren. Pe de altă parte, au fost alte meciuri în care am avut și noi situații de gol și nu am reușit să le fructificăm. De data aceasta, cam toate ocaziile pe care le-am avut le-am și fructificat și asta nu poate decât să mă bucure. Valoric suntem un pic mai echilibrați decât în prima parte a campionatului, fără să uităm că în vară am transferat 16 jucători noi. Acum au plecat 6 și au venit 5 și schimbările astea puteau să influențeze nivelul de omogenitate al echipei. Dar, mă bucur că cei care au venit alături de băieții mai vechi au fost foarte receptivi la antrenamente și am arătat destul de bine în partida de astăzi, sperăm într-o clasare cât mai bună în play-out. Ne dorim să nu avem parte de surprize neplăcute și să jucăm și la anul în Liga 3-a. Sunt încă 30 de puncte puse în joc, orice este posibil, noi trebuie să tratăm fiecare meci cu maximă seriozitate, să ne luăm punctele, iar după aceea lucrurile cred că se vor așeza pe o direcție dorită de noi. Dar, din punctul meu de vedere, campionatul se joacă, să nu uităm că și locul 3 de la coadă, din play-out, poate intra într-o așa zisă horă cu cel mai slab punctaj din toate seriile și atunci e important să nu avem emoții. Deocamdată ne bucurăm pentru victoria de astăzi și de luni pregătim meciul cu Periam, din prima etapă a play-outului”, a afirmat Cosmin Petruescu, antrenorul lui Phoenix Buziaș.

Cermeiul rămâne ultima după ultima etapă a sezonului regular, cu doar 10 puncte și începe play-outul pe terenul conjudețenei din Pecica.

Galerie foto de la partida Gloria LT Cermei și Phoenix Buziaș, scor 1-6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button