Șoimii Lipova

Lipova a ratat mult cu „bulgarii”, dar a ținut punctele pe Mureș! Abrudean: „Unul dintre obiective era să intrăm sănătoși în bătăliile din play-off”





În ciuda faptului că punctele vin, Șoimii Lipova nu este prea darnică cu golurile în startul lui 2023. După 1-0 cu Ineul și 1-1 la Carani, cu Buziaș, a venit un alt succes la limită (1-0) cu Pobeda Star Bîșnov pe noua arenă din orașul de pe Mureș. Punctul lui Susan a venit undeva la mijlocul reprizei secunde, însă până atunci, dar și după, gazdele au ratat 5-6 ocazii mari de gol, venite în special după centrările excelente din bandă ale lui Pamfile.

Până la urmă, viceliderul și-a atins scopul, cele trei puncte, doar că antrenorul Adrian Abrudean ar fi dorit o altă desfășurare a ostilităților. „O partidă controlată din toate punctele de vedere, de la început la sfârșit, chiar dacă victoria a fost la limită. Asta s-a datorat faptului că am tratat foarte multe situații bune de a marca cu prea multă superficialitate și ca atare nu am reușit să fim eficienți. Îmi pare rău pentru efortul băieților, pentru că și astăzi am făcut o partidă consistentă, iar roadele muncii lor meritau să fie încununate cu mai multe goluri și sper ca la acest aspect să progresăm în perioada următoare”, susține „principalul” Lipovei.

Șoimii termină sezonul regular cu 39 de puncte, pe locul 2, la trei lungimi de undă de liderul CSM Reșița. „Sunt mulțumit de parcursul din acest an, am strâns 7 puncte în ultimele trei partide, se vede că Buziașul este o echipă solidă. Am avut prestații bune, cu excepția primei reprize de la Buziaș, ceea ce ne dă speranțe că ne putem bate la un loc de baraj. Cu siguranță va începe un război cu mai multe bătălii, unul dintre obiectivele jocului de  azi era să intrăm sănătoși și fără suspendări în aceste bătălii, aspect care l-am rezolvat. Nu ne rămâne decât să avem seriozitate, modestie, echilibru și – bineînțeles – multă muncă pentru că altă rețetă a succesului nu cunosc. Sunt la al treilea play-off, am avut multe de învățat în fiecare sezon. Știu ce înseamnă aceste jocuri, sunt cu totul altele față de sezonul regular și sper ca împreună cu băieții, cu conducerea, cu toată lumea din jurul echipei să facem o figură cât mai frumoasă și la final să ne clasăm pe unul dintre primele două locuri”, mai afirmă „Știli”.

Peste o săptămână, la Lipova vine CSC Ghiroda și Giarmata Vii, timișenii fiind pe poziția a treia la 3 puncte în spate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button