UTA Arad

Postolachi, pe teren doar o repriză în egalul Republicii Moldova în Insulele Feroe





Cu utistul Virgiliu Postolachi titular, Naționala Republicii Moldova a debutat cu o remiză (1-1), în Insulele Feroe, în startul preliminariilor pentru calificarea la Euro 2024. Atacantul „Bătrânei Doamne” a jucat doar în prima repriză, fiind înlocuit cu Motpan la pauză, la scorul de 1-0 pentru feroezi, care marcaseră prin Mikkelsen, în minutul 27.

Naționala de peste Prut, pentru care jucătorii celor de la Voluntari, Rață și Damașcan, au fost intregaliști, a egalat prin Nicolaescu, din penalty, în minutul 87. În Grupa E, Republica Moldova joacă din nou luni seara (ora 21,45), la Chișinău în compania Cehiei.

2 comentarii

  1. Postolachi dacă nu îl lăsai din marcaj pe negrul ăla la Ploiesti, nu putea șuta nestingherit și luam un punct care va conta în clasament la final! Nu mă mir că te-a schimbat la pauză antrenorul Moldovei

    0
    0
  2. Daca ai fost scos in repriza2a inseamna ca, atat ai meritat, asta iti este valoarea. Daca nici cu aia de la FEROE nu te-ai descurcat in atac o echipa de amatori, ce sa mai zic cand vei juca impotriva lui U, Cluj ? Revinoti baiete ,s-au asta iti este valoarea ?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button