Sporturi de contact

„Argint” și „bronz” pentru CS Universitatea Arad la „naționalele” de judo de seniori, arădeanul Kunszabo e vicecampion pentru Slatina!Campionatele naționale de seniori la judo au strâns în sala de la Izvorani (județul Ilfov) aproximativ 220 de competitori: Printre aceștia s-au aflat și sportivii cluburilor CS Universitatea și CSM Arad, fetele fiind cele care s-au întors acasă cu medalii.


Lorena Podelenczki e vicecampioană națională la categoria -78 kg, în timp ce Bianca Prodan s-a mulțumit cu „bronzul” la categoria +78 kg. În fine, Patricia Petraș a pierdut lupta pentru medalie la categoria 57 kg și a terminat a 5-a. Toate cele trei judoka sunt antrenate de Carol Szabo și Arpad Nagy la CS Universitatea Arad, secția fiind condusă de Cristina Szabo.


Printre adversarele lui Prodan la categoria +78 kg a fost și Daria Tudorache, de la CSM Arad, care s-a ales cu locul 5. Colega de club a Dariei, Carla Duma, a ieșit a 7-a, la categoria 57 kg. Lazăr Loghin și Dorin Drimbe sunt antrenorii celor două sportive.

Dar, Aradul a mai urcat pe podiumul național și prin Lunca Kunszabo. Acesta a cucerit medalia de argint la categoria 100 kg, pentru CSM Slatina.

La Openul de azi, Daria Tudorache (CSM) și Andrei Buda (CS Universitatea, categ +100 kg), au luat câte un loc 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button