Fotbal juniori

Șapte puncte din 9 pentru juniorii Academiei UTA! Puștii de la 2008 termină sezonul regular cu încă un succes și se pregătesc de „zonă”





Un nou weekend pozitiv pentru echipele de juniori ale Academiei UTA în competițiile oficiale. Pe teren au intrat doar trei dintre cele cinci și asta pentru că formația U18 și-a amânat jocul de la Cluj, cu Viitorul, din cadrul etapei a 6-a a play-offului Ligii de Tineret, pentru că i-a avut la lotul național pe Iurasciuc, Cibi și Pășcălău, prilej și pentru Popa, Ristin și Ekmecki să debuteze pentru prima echipă, în amicalul cu Ripensia (1-1). Totodată, UTA 2009 își terminase săptămâna trecută treaba în seria a 12-a a Ligii Elitelor U19, acumulând 7 puncte.

Liga Elitelor U17: FC Argeș – UTA 1-5

Puștii antrenați de Marius Ciubăncan și Sorin Botiș au obținut al doilea succes al anului în deplasare, în play-offul seriei de vest a Ligii Elitelor. După 2-1 Csikszereda Miercurea Ciuc, utiștii s-au impus cu 5-1 la Pitești, cu FC Argeș. Golurile partidei au fost marcate de Nica și Bădău, ambii cu câte două reușite, respectiv Indreica.

R. Rusu – Felea, Marinescu, Joldea, Olăroiu, Indreica, Funkenhauzer, Bădău, M. Salka, Nica, Kyrycsenko a fost primul unsprezece aliniat de UTA U17. Pe parcurs au mai intrat Maghiar, Busu, Vâlcu, Purdescu, Buză. Peste o săptămână, UTA U17 are parte de a treia deplasare la rând, la Cluj, cu Universitatea, dar „roș-albii” mai joacă și în sferturile Cupei României miercuri, la Craiova, cu Universitatea.

Liga Elitelor U16: Poli – UTA 0-0

UTA și Politehnica Timișoara au remizat în derby-ul Vestului, scor 0-0, la Timișoara, contând pentru etapa a șasea din play-off-ul Ligii Elitelor U16. Vivi Erdei și Adi Petruț i-au trimis în teren pe L. Roșu – Bejenaru, Paștină, Ene, Ștef, Calotă, Huc, Centye, Șiclovan, Bărbat, Țăroi. Au mai jucat: Ilie, Crainic, Neagu, Groza și Măgulean. Etapa viitoare, roș-albii primesc vizita celor de la Academia de Fotbal Viitorul Cluj, echipă aflată pe ultimul loc.

Liga Elitelor U15: UTA 2008 – Luceafărul Oradea 3-2

Campioni în seria 14-a a Ligii Elitelor încă de săptămâna trecută, utiștii născuți în anul 2008 și mai mici au încheiat cu încă un succes, chiar împotriva ocupantei locului secund, Luceafărul Oradea. Pe „Șega”, tabela s-a oprit la scorul de 3-2, autorii golurilor arădenilor fiind Berar și Leca (2).

UTA 2008 a început meciul cu Cioară – Berar, Ancateu, Veres, Dolga, Hodoșan, Corchiș, Păduraru, Burcă, Josza, Leca. Au mai jucat Bărbat, Taroi, Cârlan, Iancu și Bokse. Formația pregătită de Sandu Gaica și Radu Mărginean termină sezonul regular cu 9 victorii și un egal și se pregătește de acum de turneul zonal.

Liga Elitelor: Atletico 2009 – LPS Bihorul Oradea 1-0

Atletico termină cu un succes parcursul din seria a 14-a a Ligii Elitelor U15. Jucătorii mai mici cu un an antrenați de Marcel Cîmpian și Flavius Stoica au trecut cu 1-0, pe „Șega”, de LPS Bihorul Oradea. Singurul gol al partidei a venit la mijlocul reprizei secunde din partea lui Tănăsie, care a marcat cu capul la capătul unei lovituri de colț.

Pe teren pentru „galben-negri” au intrat: Șuli – Cijevski, Tănăsie, Miara, Margan, Sârb, Nădăban,, Spătariu, Sala, Sandu, Băieșu. Au mai intrat: Căilean, Stoian, Vida, Vidac, Popov , Bandrabur, Partan. La final, Atletico a fost a patra forță a seriei, cu 10 puncte.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button