UTA Arad

Din nou probleme cu juniorii pentru UTA: Isac s-a „rupt” din nou, Pop acuză oboseala după aventura la națională! Abeid – doar în tribună cu U!







UTA adună rândurile pentru cruciala partidă cu Universitatea Cluj, din cadrul etapei secunde a play-outului Superligii. Arădenii au avut șase jucători plecați la loturile naționale, iar unul dintre ei, mauritanul Aly Abeid nici nu a revenit încă la „bază”, adică nu va fi bun de joc pentru confruntarea cu „șepcile roșii”.


În schimb, Pop și mai ales Postolachi sunt luați în calcul, la fel ca și Pășcălău, internaționaul U18 care a și intrat pe teren pe finalul ultimelor partide din Superligă. „Au fost două săptămâni în care ne-au lipsit mai mulți jucători plecați la loturile naționale. Din păcate, Aly ajunge doar mâine seară. Așadar, cu siguranță nu ne vom putea baza pe el, ținând cont și de călătoria destul de lungă pe care o face ca să revină la echipă. În schimb, Postolachi a revenit deja, are două antrenamente cu echipa. Și Rareș s-a antrenat astăzi, chiar dacă la el se simte o stare de oboseală un pic mai accentuată decât la la Postolachi. Rareș a sosit în Arad doar aseară, în condițiile în care a pierdut conexiunea zborurilor de la București la Timișoara și a fost obligat să ia alt avion. Este un pic mai obosit, dar ne preocupăm să-l punem pe picioare din acest punct de vedere. Mă bucur că Rareș a venit cu o doză mare de încredere de la lotul național, pentru că, în ciuda înfrângerii, a avut reușite la nivel personal și asta i-a ridicat stima de sine”, a punctat tehnicianul „roș-albilor”.


În schimb, Balint a anunțat absența lui Erico da Silva, care acuză o nouă ruptură musculară, dar și pe cea a lui Damian Isac, care are din nou probleme medicale. „Din păcate, Erico s-a accidentat din nou pe bicepsul femural la acea ultimă fază din prima repriză de la Ploiești și se pare că cel puțin 5-6 săptămâni va fi în afara programului echipei. Din păcate, și la Isac a apărut o nouă durere musculară. Marți am avut antrenament de intensitate și la finalul său a acuzat dureri. Este o simplă inflamație, dar se cam adună în ultima perioadă la el și de aceea am discutat și cu staff-ul medical lu cel mai probabil o să apelez din nou la prietenul meu din Germania, Claudiu Nagy, la care s-au tratat și Benga și Șteau și au făcut-o cu succes. Sperăm să i se identifice problemele și i se aplice tratamentul necesar, pentru că nu ne putem folosi de un jucător care a demonstrat potențial foarte bun și încă este și Under”, a mai punctat antrenorul arădenilor.

Vă reamintim că juniorul împrumutat de la Csikszereda Miercurea Ciuc, Salvatore Marrone și-a rupt ligamentele la confruntarea cu FC Botoșani și și-a încheiat sezonul în „alb-roșu”.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button