Gloria LT Cermei

Cermeiul nu-și mai permite să calce strâmb, mai ales că are avantajul terenului propriu cu Periamul! Balazs: „Să marcăm primii și cât mai repede!”




Echipele situate pe ultimele două locuri în clasamentul seriei a 8-a a Ligii a III-a au început rău anul, fără nici măcar un punct luat din 9 posibile. Gloria Lunca Teuz Cermei e „lanternă roșie”, are cu două puncte mai puțin decât Ineul, dar un lucru în comun și anume că propun mulți jucători tineri.


Cristian Todea îi dă șanse etapă de etapă lui Darius Balazs pe postul de fundaș dreapta, dar acesta poate evolua și în banda opusă. Acesta este un produs al celor de la Viitorul Arad, care a avut o experiență benefică și la Csikszereda Miercurea Ciuc. „Am revenit acasă la o echipă de seniori pentru că în Liga a 3-a este un campionat unde mă pot dezvolta fotbalistic. Am fost primit foarte bine, m-am acomodat rapid, îi știam pe Varga și pe Clipotă, de la Viitorul 2004. Formăm un grup, am făcut meciuri amicale excelente, dar acum ne lipsesc rezultatele. Etapa trecută, am făcut un meci bun la Pecica, am dominat prima parte, am avut ocazii, dar gazdele au fost mai eficiente și punctele au rămas la ei”, spune fotbalistul de 17 ani.

Așadar, Cermeiul nu-și mai permite pași greșiți, cu atât mai mult cu cât o găzduiește sâmbătă, de la ora 17, pe Avântul Periam, echipă pe care dorește să o întreacă în clasament până la finalul play-outului. Timișenii au câștigat deja în startul acestui an la Cermei, cu 1-0 și au 6 puncte în față înainte de etapa din weekend. „Am strâns rândurile în această săptămână și suntem încrezători că putem câștiga acasă. Periamul ne-a învins la Cermei în urmă cu o lună, dar acum ne vom lua măsuri să nu mai luăm gol atât de repede, ci să marcăm noi primii și cât mai repede. Sunt o echipă cam de nivelul nostru, nu ar fi trebuit niciodată să pierdem acel meci, dimpotrivă. Ce a fost a fost, trebuie să privim cu încredere doar înainte, altă variantă nu avem”, mai afirmă Balazs.

Periamul a cedat cu 3-0 în startul play-outului, la Carani, cu Buziaș, dar la ultima vizită în județul Arad a scos un egal la Pecica (1-1).

Formații probabile:

Cermei: Creța – Balazs, Lazăr, Clipotă Deta – Gruiescu, Piț, D. Salka,, Andrieș – Vlad, Șimăndan.

Periam: Rădulescu – Bot, R. Mureșan, Cochinţu, Mager – Gălățan, Mitre, Oancia, Viașu – Prața, Sîntean

Arbitri: Răzvan Necrici (Chechiş – Maramureş) – Cosmin Andrei, Ludovic Zifceac (ambii din Oradea)

Observatori: Dorin Voina (Reşiţa), Adrian Copăcean (Caraş Severin)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button