UTA Arad

Ciobotariu, pus în gardă de UTA: „O echipă în formă, cu un antrenor foarte bine pregătit, un joc foarte important pentru ambele echipe”







FC Voluntari a avut o perioadă extrem de proastă în returul sezonului regular al Superligii, iar finalul rundei cu numărul 26 o găsea pe locul 12, la doar două puncte peste UTA, aflată și atunci pe poziție direct retrogradabilă. Dar, ilfovenii și-au revenit de pe la mijlocul lunii februarie, au esacaladat loc după loc, dar după înjumătățirea punctelor în play-out încă nu sunt feriți total de emoțiile retrogradării.


E adevărat, după remiza cu Hermannstadt și victoria cu FC Argeș, „celeștii” au 7 puncte chiar peste formația din Trivale, prima de sub linie, însă – evident – aceștia își doresc să evite și barajul sau chiar să atace locurile 7-8 ce le-ar permite să dispute barajul pentru Conference League. „Diferența dintre noi și primul loc de baraj este de doar trei puncte, iar dacă ne uităm în sus, suntem la doar trei puncte de Petrolul, care este prima clasată. Este foarte echilibrat, mai sunt șapte meciuri de disputat, totul se va juca. Mâine evoluăm acasă, important este să ne facem jocul nostru, ne dorim foarte mult să câștigămcu UTA, pentru că atunci am putea să ne distanțăm de zona fierbinte, ceea ce ne interesează cel mai mult în momentul de față. Și, bineînțeles, ne dorim să mai legăm încă o victorie, pentru că e foarte bine atât pentru moral, cât și pentru poziția din clasament, pentru ceea ce înseamnă viitorul nostru în acest play-out”, a spus Liviu Ciobotariu.


Tehnicianul ilfovenilor își laudă următorul adversar, care – însă – i-a pus probleme în special la meciurile de la Arad și mai puțin de la Voluntari. „Un joc important, atât pentru noi, cât și pentru adversarul nostru de mâine, UTA, în ceea ce privește menținerea în prima ligă. Întâlnim o echipă cu un moral foarte bun, vin după două jocuri consecutive câștigate, fără gol încasat. Este adevărat că unul a fost în Cupa României și doar unul în campionat, dar au avut o prestație solidă, am văzut ambele jocuri. UTA e o echipă cu jucători cu experiență, în formă. Postolachi a marcat două goluri în ultimele două meciuri, mai sunt Milosevic, Ubbink, jucători de atac foarte buni. Au o organizare defensivă foarte bună, sunt o echipă care încasează greu gol, cu un antrenor, Gyuszi Balint, care este, din punctul meu de vedere, foarte bine pregătit. Deci, este clar că ne așteaptă un meci dificil”, a adăugat fostul fundaș al naționalei.

Dar, Ciobotariu a vorbit și despre echipa sa în termeni laudativi. „Pe de altă parte, trebuie să recunoaștem că și noi suntem într-o formă bună, avem un moral bun, venim după o victorie în deplasare, la FC Argeș. În ultimele șase meciuri nu am pierdut și am primit doar două goluri. Sper să iasă un joc frumos, deschis, căci și noi și UTA avem nevoie mare de puncte”, a mai afirmat antrenorul celor de la Voluntari cu 24 de ore înainte de disputa cu „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc.



2 comentarii

  1. Vom vedea ce va fi ? Sper ca, baietii , UTA. sa rupa lantul escurilor cu aceasta echipa Voluntari echipa de cartier cu cativa suporteri dar au un buget mare de la Primarie si isi permit sa aduca jucatori valorosi. Meciul este foarte greu , nu stiu cum o sa iasa . Atentie la vulpoiul NEMEC 35 ani, la DAMASCAN , , RATA , DUMITER etc. Ce sa mai au jucatori individual peste UTA noastra dar cu ambitie mare si determinare se poate spera la un rezultat bun. FORTA UTA Arad !!!

    0
    0
    1. Întâlnim, probabil cea mai solidă echipă din play-out.

      Personal aș fi mulțumit și cu un punct, deși o victorie ar fi aur curat.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button