UTA Arad

Călin Costea susține: ”Clubul UTA devine proprietar definitiv pe toate mărcile, fără a mai putea fi șicanat de către SCU”







Pe 13 ianuarie, clubul UTA, printr-un comunicat postat pe site-ul oficial, anunța faptul că deține drepturile comerciale pentru marca UTA datorită lui Călin Costea, iar cei de la Suporter Club UTA, care au inițiat inființarea unui nou fan-shop, erau avertizați: ”Producția sau comercializarea produselor cu marca UTA fără acordul scris al conducerii clubului se consideră contrafacere (infracțiune) și este sancționată conform legii mărcilor”.


Între timp, organismul fanilor a ieșit la rându-i public, susținând că omul de afaceri, Călin Costea, nu are decât niște simple înșiruiri de litere înregistrate la OSIM, fără valoare juridică și chiar l-au acționat în judecată pentru a demonstra acest lucru. Costea vine astăzi cu un nou „comunicat-mutare”, prin care anunță ca a cedat defintiv mărcile către gruparea fanion a Aradului, pe care vi-l redăm în întregime mai jos:


”Am ajuns sa iau parte într-un război pe care nu mi l-am dorit niciodată, purtat de o mână de indivizi din SCU, contra echipei și a clubului UTA.

Am înregistrat legal mărcile UTA fără a încerca măcar o dată să profit pecuniar sau în alt mod de pe urma acestora timp de 13 ani, până în momentul în care am licențiat GRATUIT clubul UTA!

Licențierea a venit în urma șicanărilor și a amenințărilor SCU că retrag dreptul de comercializare al clubului UTA, lăsându-l fără sume de bani importante, sume necesare funcționării, drept pe care, în fapt, nu îl dețineau.



Le-am cerut SCU să arate de nenumărate ori într-un mod transparent de unde provin finanțările pentru procesele intentate mie, (pentru mărcile pe care susțineau că nu le am), cât si pentru sumele de zeci de mii de EURO cu care s-au făcut achizițiile mărfurilor pentru “noul fanshop”.

Au ales să nu răspundă și să continuie războiul cu echipa și clubul UTA. Transparența SCU este selectivă si probabil valabilă doar pentru cealaltă parte, cu care aceștia sunt in conflict.

Ca atare, săptămâna aceasta am ales să CEDEZ DEFINITIV toate mărcile UTA și UTA 1945, aflate în proprietatea mea, clubului UTA.

Din acest moment clubul UTA are identitate de marcă completă, este proprietar pe mărcile UTA, respectiv are toate clasele necesare să funcționeze conform legilor din România, fără a mai putea fi șicanat de către o terță entitate.

Cu respect,

Calin Costea”

UTA: ”Prin adjudecarea definitivă a acestui patrimoniu, valoarea clubului a crescut substanțial”

Clubul UTA a emis și ea un comunicat pe site-ul oficial, care e în ton cu ceea ce spune Costea mai sus:

”Marca UTA a ajuns definitiv acolo unde îi este locul, la club. Normalitatea s-a stabilit în urma unui nou acord încheiat cu proprietarul mărcilor, domnul Călin Costea. Clubul nostru a intrat astfel definitiv în posesia mărcii pe care o deținea până acum doar temporar. Marca nu va mai fi deținută de acum încolo de persoane fizice sau de alte organizații, doar exclusiv de clubul UTA. Prin adjudecarea definitivă a acestui patrimoniu, valoarea clubului a crescut substanțial.  Suntem în continuare onorați să administrăm această marcă!”

11 comentarii

  1. Pai parcă le mai cedase odată gratuit acum câteva luni? Tot o informare a fost și atunci Cum vine asta? Ca politicienii care taie de două trei ori panglici pt aceeași lucrare?
    Citiți mai bine informarea scrie că, clubul e onorat să administreze această marcă nu să dețină!
    Administrarea cu deținerea nu e același lucru.
    Pe site-ul OSIM ar trebui să apară AFC UTA la proprietar.

    0
    0
    1. Am citit si scrie ca “CEDEZ DEFINITIV”, nici o mentiune despre doar administrare. Totusi e suspect de ce FC UTA si FC UTA 1945? Pe de alta parte are si dreptate de ce SCU nu e transparent cu fondurile juristice? Nici nu mai stiu care minte mai mult, e ca la politica

      0
      0
      1. Ia SCU bani publici sa ii datoreze lui Costea explicatii?
        Meszar in schimb ia, si nu-s deloc putini, vreo 10 milioane de euro a luat in toti anii astia si nu a dat o explicatie nimanui.

        0
        0
  2. Cine ești Costică? Sper să nu ai treabă cu tribuna 2, mai ușor cu vitezele, cred că te bagi în seamă prea mult, Costică, ?forza uta oriunde, oricând

    0
    0
  3. A uitat Costea să înregistreze și A-ul din AFC UTA și Arad să aibe denumirea completă.
    Deja sunt ridicoli poate vine un utist adevărat primar și se mai gândește dacă păstrează concesiunile spatiilor lui Costea de pe ștrand. O primărie cinstită nu tolerează în spațiile sale firme dovedit evazioniste de ANAF.

    0
    0
  4. costea ar face bine inainte sa dea lectii de moralitate sa isi plateasca angajatii….legat de marcile care le are el nu vad nici una cu AFC UTA Arad sau ?

    0
    0
    1. Gata CAZ INCHIS!!! A TI PIERDUT, COSTEA A CASTIGAT!! VA ARĂTAT SI ACTELE IN FOTO!!! MERGEŢI LA BASCHET, SAU VOLEI, LA FOTBAL NU VĂ ŞTIŢI!! EVENTUAL, IN PELUZĂ SI LA CÂNTAT, ASTA PUTEŢI!!!

      0
      0
      1. Ralu(pupătoare rectală),mai pune-te pe citit gramatică, .Ați nu a-ți .Vai de tine !
        Forzza UTA !

        0
        0
  5. Un club seamănă cu o…mașină : toate piesele trebuie să fie în mașină, ca acesta să funcționeze.
    Utica noastră este o… bicicletă cu două roți. Dacă o roată este la vecinu bicicleta nu mai funționează.
    TOT ce aparține clubului să fie a clubului.
    PS. Am mai văzut club ( Avântul Cocomârla) fără marcă înregistrată. Dar nu am întâlnit ” marca înregistrată” fără să aibă un punct de plecare.( o echipă, un club, )

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button