Polo

Poloiștii sub 15 ani de la de la AMEFA, locul 5 în țară!Oradea a găzduit recent al treilea turneu din cadrul turneului final al Campionatului Naţional de polo pe apă rezervat juniorilor III (Under 15), cu participarea celor mai bune opt echipe din ţară. Poloiştii de la CS AMEFA Arad, pregătiţi de Cristi Cosma, au avut un parcurs bun, încheind întrecerea pe un onorabil loc 5.


Iată și lotul celor de la CS AMEFA: Mihnea Marcu şi Aylan Buzatu – portari, Victor Barto, Ianis Rus, Bristen Morar, Andrei Pota, Marc Cenădan, Codruţ Bun, Eric Lanevschi, Victor Grecu, Paul Bun, Victor Filip, Marc Lanevschi şi Vlad Popescu.


„Îi felicit pe copii pentru munca din acest an. Suntem într-un evident progres, această generaţie de poloişti ocupând locul 6 în urmă cu un an. Vreau să mulţumesc preşedintelui clubului Gheorghe Biriş, sponsorilor care ne sprijină necondiţionat şi, nu în ultimul rând, Centrului Municipal de Cultură Arad, care a suportat o parte din cheltuieli la competiţie printr-un proiect pe fonduri nerambursabile”, spune antrenorul Cristian Cosma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button