Minifotbal, futsal

Șimandul joacă pe 30 aprilie și 7 mai pentru promovarea în Liga 1 la futsal, advesarul – CSM Târgu Mureș!





Șoimii Șimand și-a depășit condiția în acest sezon al ligii secunde și este la o „dublă” de promovare. După ce a trecut de Universitatea Galați, în optimi și KSE Târgu Secuiesc în sferturi, formația din comuna arădeană va juca semifinala cu CSM Târgu Mureș. Dacă o va câștiga va ajunge în finală, unde va da peste ACS Kereszthegy Remetea sau ACS Mausoleul Mărăşeşti, însă meciul va conta doar pentru trofeul pus la bătaie și pentru divizionarele secunde de Federație, căci inclusiv pierzătoarea are drept de promovare în elită.

Până una alta, Daniel Mărcuș e preocupat de recuperarea lui Andrei Haloș (accidentat la cap în meciul de Liga a 3-a, dintre Reșița și Crișul) și a lui Andrei Cordoș, internaționalul de tineret alegându-se cu o problemă la gleznă la ultima acțiune a echipei naționale, de la Timișoara. În formulă completă, „șoimii” au șansele lor de a bate o formație pe care a întâlnit-o și în sezonul regular și cu care și-a împărțit victoriile: 15-6 pentru Târgu Mureș în Transilvania și 8-2 pentru Șimand, în noua sală de sport din comuna arădeană.

Cele două formații au și încheiat la egalitate perfectă de puncte (19) stagiunea regulară în seria a doua, așa că lupta se anunță strânsă. Partida tur va avea loc pe 30 aprilie la Târgu Mureș, iar manșa decisivă la Șimand, pe 7 mai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button