Alte sporturi

Magold și Oltean – medaliați cu aur la „naționalele” juniorilor, altre trei podiumuri pentru șahiștii de la Vados! + FOTO





Șahiștii de a Vados Arad au cucerit cinci medalii la Campionatele Naționale pentru copii și juniori de la Eforie Nord. Filip Magold (foto principal) a luat aur la șah clasic Under 16, tot cea mai strălucitoare medalie intrând și în posesia lui Cristi Oltean (foto text), la dezlegări U18. Filip Magold s-a ales cu argintul la dezlegări U16, o performanță similară obținând Flavia Sida la șah rapid F14, în vreme ce Filip Magold a mai obținut un bronz și la șah blitz U16.

Patru jucători ai clubului condus de Alin Câmpeanu au ajuns astfel în lotul național: Andra Marius la fete 16 ani, Filip Magold (dublă legitimare Dinamo București și Vados Arad) la băieți U16, Cristi Oltean și Alex Balaban, la categoria U18.

O mențiune specială și pentru Matei Liga (U8), Maria Șoica (F8), Mara Cotoc (F10), toți aflați la prima participare la Campionatele Naționale și cu reale perspective pentru viitor.

Foto: Șah Club Vados Arad (facebook)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button