UTA Arad

Cadoul UTA-ei pentru fanii săi la ceas aniversar: Tricou în stil retro!





Alexandru Benga a îmbrăcat primul noul tricou retro gândit de clubul UTA la ceas aniversar pentru suporterii săi. Căpitanul UTA-ei a avut privilegiul să îmbrace „alb-roșul”, ca și marii fotbaliști care au scris istorie pentru „Bătrâna Doamnă”, aducând trofee în vitrina clubului de pe Mureș.

”Bătrâna Doamnă sărbătorește astăzi 78 de ani de existență, iar noi ne-am dorit să celebrăm această aniversare într-un mod aparte, caracteristic farmecului și eleganței sale.

Ghidați de această idee, lansăm astăzi un nou model de tricou în stil retro, cu dungi roșii și albe, o piesă de colecție care marchează perfect acest moment de sărbătoare. Aspectul clasic, dar nemuritor, amintește de zilele de glorie ale clubului nostru de suflet și colorează prezentul în nuanțele pe care, cândva, le purtau legendele care au ridicat deasupra capului trofee de neprețuit. Este menit să îi inspire atât pe suporteri, cât și pe jucători și să ducă mai departe spiritul utist. Tricoul este inscripționat pe piept cu sigla echipei UTA, iar pe brațul stâng veți găsi și chipul baronului Francisc Neuman, fondatorul clubului și una dintre cele mai importante personalități ale orașului Arad.

Deoarece îl considerăm o mică parte de istorie, suntem convinși că utiștii de toate vârstele vor dori să îl poarte. De aceea, acest tricou este disponibil în majoritatea mărimilor pentru adulți, de la S la 3XL, iar spre finalul săptămânii se vor putea găsi și mărimi pentru copii de la 2 la 12 ani” – a postat aseară pe contul oficial de Facebook clubul UTA.

11 comentarii

  1. Pe site-ul oficial al clubului NIMIC! Nici macar un cuvant! Ne-am pierdut complet toate valorile si reperele morale!

    0
    0
    1. Poți să cumperi de la magazinul SCU când o să fie gata.Acolo o sa fie totul de calitate și gratis.Poate chiar o să primești banii când o să treci peacolo.
      Acuma serios,e un lucru normal și frumos facut.Cine vrea cumpără cine nu vrea nu cumpără.
      Comentarii aiurea ca și al tău nu prea au ce căuta la postarea asta.

      0
      0
  2. Acesta-i tricoul care ma reprezinta. Asa era imbracata UTA cind am facut cunostinta cu ea. Ar fi momentul sa se revina la acest format.

    0
    0
  3. „”””” la mulțI ani „”” uta arad
    „”””” hristos a înviat „””
    Frumoase tricouri !!! Re prezintă cu măndrie clubul uta șI culorile sale.
    Într-adevăr moment istoric pentru orașul arad șI pentru toată țara.
    Clubul uta este emblema aradului.
    Uta va rămăne în acest an conpetional în „”Liga 1″” cu siguranță
    Clubul uta a avut întotdeauna șI va avea suporteri șI galerie
    Extraordinară de frumoasă cum alte
    Cluburi din românia nu au.
    Mulțumesc frumos galeriei șI suporteririlor care iubesc clubul uta arad !!! Mulțumesc suntețI minunațI . Mă înclin în fața domniilor voastre …..Mulțumesc.
    Hai uta. Hai uta.

    0
    0
  4. Tricoul acesta reprezintă UTA, apariția lui sperăm să aibe un impact pozitiv asupra celor care pot schimba în bine soarta brandului Aradului!
    Dacă simțiți ceva pentru UTA, vă recomand articolul lui Giuliano Junc din data de 18 aprilie 2023
    „Mai puțin festivism, mai multă responsabilitate” din „Glasul Aradului”!
    Forza UTA!

    0
    0
  5. Hristos a invia
    Felicitari la macxim conduceri clubului!.iubesc uta la 82 de ani ca in copilarie.
    Cand na mai fost in nicio divizie am iubito si dac o fi in orce divizie tot la fel
    o sa o iubesc o iubesc in Cicago usa ca si in Rominia.Felicitari galeriei,SUCCES.

    0
    0
  6. Referință este la dunga roșie, lata, cu liniuțe sus, jos , delimitate, pe tricou alb complet gen Stuttgart, purtate multă vreme. Alta forma, UTA, litere mari pe piept , roșii, tricou alb. Acum cu sponsori , de diferita metale prețioase, numai poate fi vorba de simplitate. Culori abstracte, cum e cea închisă la culoare, pijama de hotel 2 stele. Și echipamentul și stadionul ar trebui sa emane un ros-alb pregnant, nu au ce cauta scaune pestrițe într-un ansamblu unitar car ar trebui sa impună.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button