UTA Arad

UTA joacă în 6 zile deplasările din județul Argeș, ce ar putea fi decisive pentru viitorul „roș-albilor” în Superligă!





UTA va disputa în decurs de 6 zile două partide capitale în contextul play-out-ului din Superligă, iar ambele se vor disputa pe teren străin, în județul Argeș.

Luni, 8 mai, de la ora 16:30, „roș-albii” o vor întâlni pe FC Argeș pe stadionul „Nicolae Dobrin” în etapa a șaptea, iar în runda a opta vor juca duminică, 14 mai, de la ora 13:30, pe Orășenescul din Mioveni, contra formației clasate pe ultimul loc în acest moment.

Strict din punct de vedere al rezultatelor din acest campionat, ambele formații pornesc cu un ascendent moral asupra arădenilor. „Alb-violeții” s-au impus în ambele partide din Superligă, 2-0 pe teren propriu și 1-0 la Arad, iar CS Mioveni a obținut patru puncte, după 1-1 pe stadionul Orășenesc și 2-1 pe „Francisc Neuman”, cu mențiunea că UTA s-a impus cu 3-0 pe terenul „galben-verzilor” în Cupa României.

În clasament, însă, ambele echipe sunt sub „Bătrâna Doamnă” în acest moment, pe locurile ce duc direct în liga secundă. De altfel, sunt singurele formații din Superligă mai slab clasate decât teamul lui Laszlo Balint.

3 comentarii

  1. La Ploiești, teren neutru cu gazon de…. Arad. La schimb, nervozitate, frustrare, anxietate. Le dorim la meci drastic diminuate. Credem ca antrenamentele sunt responsabile, cu mențiunea neortodoxa, ca de multe ori dorești ceva și iese altceva. E timpul de corecții profesioniste , și cu acceptul tuturor ca nu ne mai putem permite. Deja UTA, studiu de caz la ce primește și ce oferă. Sa speram ca va ieși bine fie și în trepte, secvente pozitive adăugate. E o vorba în ciclism…., Marile TURURI, se câștigă în zile proaste…! BAFTA !!

    0
    0
  2. „””LA MULȚI ANI „” UTA
    SĂNĂTATE MULTĂ OVIDIU HAȚEGAN
    CU. DOUĂ PARTIDE CĂȘTIGATE. DE ECHIPA.
    UTA. VOR FI CA ȘI SALVAȚI .
    ESTE O ECHIPĂ FRUMOASĂ ,BUNĂ ȘI EXTRAORDINARĂ .VA RĂMĂNE ÎN ACEST AN CONPETIONAL. ÎN LIGA 1 CU. SIGURANȚĂ!!! CLUBUL UTA NU PREA ESTE IUBIT DE AUTORITĂȚILE ( FRF ) .
    De ACEEA. VĂ ROG FRUMOS RESPECTAȚI CONDUCĂTORI. [ STAȚI PARCAȚI ] .
    MULTĂ SĂNĂTATE ȘI SUCCES ÎN VIAȚĂ,
    OVIDIU HAȚEGAN .
    HAI UTA. HAI UTA!!! MULȚUMESC

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button