UTA Arad

Peste 1000 de bilete pentru suporterii UTA-ei pentru semifinala Cupei de pe „Cluj Arena”, deplasarea se face cu autocarele!





UTA joacă o adevărată finală în play-outul Superligii duminică, la Ploiești, împotriva Chindiei, însă suportreii „roș-albilor” își fac deja planuri pentru…semifinală. Este vorba despre meciul ce îi poate da accesul spre finala Cupei României ce se va disputa joi, 27 aprilie, la Cluj, cu Universitatea.

Conform celor de la Ultras Arad, conducerea „șepcilor roșii” vor pune la dispoziția susținătorilor „roș-albi” peste 1000 de bilete, care se vor vinde la Arad în zilele următoare. Deplasarea se va face în mod organizat cu autocarele, în dimineața partidei. Însă, toate detaliile le aveți în anunțul de mai jos al suporterilor arădeni:

”De la Dunăre la Sena, din Carpați la Pirinei,

Toți utiștii se adună să vadă un meci și ei!”

Ne dorim ca aceste versuri din imnul nostru să descrie perfect momentele de dinaintea meciului pe care generații întregi de utiști îl așteaptă. Bătrâna Doamnă are șansa ca, după atâția ani de așteptare, să scrie din nou istorie în cartea fotbalului românesc.

Cu toții visăm să vedem UTA jucând în finala Cupei României și chiar ridicând râvnitul trofeu, iar pentru împlinirea acestui vis, noi, fanii, trebuie să intrăm în luptă alături de echipă, joi, pe arena din Cluj-Napoca. Îi așteptăm alături de noi pe utiștii din Arad, din țară, dar și de peste hotare pentru a lua parte la o deplasare de poveste pentru care merită orice sacrificiu.

Suporterii care doresc să susțină UTA la meciul cu Universitatea Cluj din semifinalele Cupei României pot opta pentru a face deplasarea cu autocarele rezervate de peluza noastră. Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți prin mesaj privat pe pagina de Facebook @Ultras Arad II menționând numărul de locuri dorite, numele persoanelor și numerele de telefon. Prețul transportului dus-întors este de 80 RON/persoană. Plecarea autocarelor este planificata pentru ora 9:00, joi dimineața, din fața stadionului Francisc Neuman.

Nu cumpărați online biletele de acces la meci deoarece acelea nu sunt valabile în sectorul oaspeților! Biletele destinate nouă, arădenilor, se vor vinde în Arad, urmând ca în curând să anunțăm datele și orele de vânzare. Fiecare are șansa de a-și achiziționa bilete deoarece ne-au fost puse la dispoziție peste 1000.

Meciul dintre Universitatea Cluj și UTA este programat pe 27 aprilie, cu începere de la ora 19:00, pe Cluj Arena.”

 

Un comentariu

  1. Victorie la Ploiești și nu vor mai rămâne bilete pt Cluj, acum 3 victorii băieți,forza uta oriunde, oricând ?️?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button