Progresul Pecica

Pecica face spectacol în play-out, Periamul – victima zilei! Bozian: „Meci excelent pentru noi” v.s. Leuca: „Trebuie să recunoaștem superioritatea echipei gazdă”







Progresul Pecica nu face concesii în play-out și o bate și pe Avântul Periam și încă într-o manieră clară: 4-0! E primul succes stagional al „galben-albaștrilor” în fața timișenilor după cele două remize, 2-2 și 1-1 din sezonul regular. Hrezdac, Câmpan, Răchită și Borcea au fost marcatorii trupei lui Mihai Petcuț și Bogdan Bozian care conduc fără probleme ostilitățile în play-out.



Bozian: „Asta îmi doresc de la ei, ajung deja la momentul de maturitate”

Pecicanii sunt primii la 7 puncte peste Phoenix Buziaș, care a venit pe locul secund după succesul de la Dudeștii Vechi. Însă, dincolo de rezultate, Bogdan Bozian a remarcat creșterea din jocul tinerilor săi colegi. „Un joc convingător, cred că e o victorie fără drept de apel, nu s-a pus în nici un moment problema câștigătoarei. Am avut o posesie foarte bună, chiar e un meci excelent pentru noi. Nu am luat gol, asta îmi doresc de la ei. Puteam să înscriem mai mult, dar nu putem să dăm gol chiar la fiecare fază. Asta îmi doresc de la băieți, aici ajung deja la momentul de maturitate pe care mi-l doresc, să aibă curaj să construiască, să marcheze, să joace ofensiv, să ne apărăm bine, să nu luăm goluri. Acesta e jocul pe care ni-l dorim  de la echipa asta și mă bucur că am reușit să îl etalăm în acest campionat. O să mergem la victorie și la Ineu, e un derby prin prisma faptului că suntem din același județ, dar pe noi nu ne interesează împotriva cui jucăm, o să abordăm la victorie fiecare meci. Știu că următoarele două echipe cu care vom juca sunt într-o situație grea, dar, din păcate, nu putem să facem nimic să îi scoatem de acolo, ei sunt singurii care se pot ajuta. Noi o să mergem după puncte în toate meciurile pe care le vom juca de acum înainte”, a spus antrenorul-jucător al Progresului.



Leuca: „Se pare că nici liniștea nu ne face bine”

În ciuda eșecului, Periamul rămâne la 7 lungimi de undă distanță față de Ineu, echipa aflată prima sub linie. „Adversarii au fost mai buni astăzi, trebuie să recunoaștem superioritatea echipei gazdă. Atâta timp cât ai ocazii și le ratezi, bineînțeles că nu prea poți să pretinzi să obții câte ceva la fotbal. Am avut două-trei situații bune în prima repriză, dar au fost tratate superficial. În a doua repriză, am primit foarte repede golul doi, după care s-a jucat parcă mai mult la trecerea timpului și destul de dezorganizat din partea noastră. Una peste alta, astăzi trebuie să recunoaștem că Pecica ne-a fost superioară. Urmează trei meciuri acasă, în care sperăm să arătăm puțin diferit și sigur vom arăta. Din iarnă până acum am reușit să adunăm niște puncte care ne-au dat o anumită liniște, dar se pare că nici asta nu ne face foarte bine. În următoarele meciuri de acasă vom juca în fața propriilor suporteri, trebuie să îi mulțumim și să arătăm o altă față”, a punctat Răzvan Leuca.

Progresul Pecica – Avântul Periam  4-0

Cum s-au marcat golurile:

Min. 12: GOL Pecica! Arsene bate în 8 metri un corner și Denis Hrezdac trimite puternic cu capul în plasă, cu toată opoziția lui Gakos

Min. 49: GOL Pecica! Contră a gazdelor. Moraru pasează din dreapta, Lucas Câmpan preia în 7 metri, culcă un adversar și trimite puternic în plasă, la colțul scurt!

Min. 66: GOL Pecica! Bozian pătrunde de la mijlocul terenului, pasează excelent pe zonă centrală, unde apare Vasilică Răchită, care trimite în plasă cu o scăriță perfectă

Min. 90+2: GOL Pecica! Moraru pasează filtrant în dreapta și Samir Borcea îl execută pe Gakos cu un șut în cros, din 14 metri

Formații:

Pecica: Zamfir (80 Burtic) – Moraru, Sarkozi, Hrezdac, Aldan (71 Bănățan) – Stanciu (56 Bozian), Arsene, C. Mihai, Borcea – Puie (80 V. Gomboș) – Câmpan (56 Răchită). Rezerve neutilizate: Wild, Șerengău, D. Roșu, Szep. Antrenori: Mihai Petcuț și Bogdan Bozian.

Periam: Gakos – Mager (74 Spulber), Cochinţu, A. Popescu, Bot (56 Kuhn) – Mitre (56 Gălățan), Mînecan (56 Viașu), Oancia, Gașpar – Baranyi, Sîntean (80 Prața). Rezerve neutilizate: Rădulescu – Mureșan, Ghiughea. Antrenor: Răzvan Leuca

Arbitri: Cătălin Flonta (Cluj) – Claudiu Doarvoaș (Mintia – Hunedoara), Cosmin Andrei (Oradea)

Obseratori FRF: Cosmin Danciu (Hunedoara), Monica Sabalovits (Caraș Severin)

FOTO: Sorin Dan Cârstea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button