Fotbal judetean

Observatorul Jivan și tușierul Pîslaru ar putea fi sancționați de FRF pentru că nu și-au închis conturile de pariuri sportive







Departamentul de Integritate al FRF anchetează câțiva arbitri și observatori din țară pentru că ar fi încălcat regulamentele interne și internaționale și au jucat la pariuri  sau ar fi deținut conturi deschise pe numele lor la diferite agenții de pariuri.


După ședința Comisiei de Disciplină, FRF-ul a și făcut publică lista acestor „oficiali” printre care se află și doi arădeni din circuitul Ligii a 3-a. Este vorba despre observatorul Mihai Jivan și arbitrul asistent, Andrei Pîslaru. Ambii au dat cu subsemnatul chiar astăzi la Casa Fotbalului și-și așteaptă sancțiunile. Pedepsa maximă conform articolului 60 (Corupţia/Pariurile sportive/Integritatea competițiilor) este interzicerea oricărei activități legate de fotbal pentru 2 ani și penalitate sportivă de 300 de mii de lei.


Recent, la un hotel din Timișoara, au fost chemați zeci de arbitri și observatori din zona de vest, deci și alți arădeni, pentru un mesaj clar din partea grecului Kyros Vassaras. Șeful CCA le-a transmis acestora să-și închidă conturile legate de pariuri și majoritatea s-au conformat. Excepțiile din toată țara sunt în număr de 8 și anume: Daniel Eduard Călin (Bucureşti, Liga 2), Pop Cristian Dumitru Gozman (Oradea, Liga 3), Constantin Fuior (Brăila, Liga 3), Răzvan Toader (Bistrița Năsăud, Liga 3-a), Daniel – Roberto Svatsinka (Reșița, Liga 3), Răzvan Soponar (Baia Mare, Liga 2) și – așa cum vă spuneam – și arădenii Jivan și Pîslaru, care au și ajuns pe masa Comisiei de Disciplină.

Cel mai probabil, cei vizați se vor alege cu ultim avertisment din partea FRF și o amendă simbolică.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button