UTA Arad

Atașament „roș-alb” în cea mai pură formă a sa, arbitrii i-au desconsiderat și pe cei 1000 de arădeni deplasați pe „Cluj Arena” + FOTO – VIDEO







După deplasarea de la Sibiu, din urmă cu două luni de zile, suporterii UTA-ei au dat o nouă dovadă de atașament față de culorile „roș-albe” la semifinala de Cupei României, de la Cluj. Într-o zi lucrătoare, la aproape 300 de kilometri distanță, aproximativ 1000 de fani ai „Bătrânei Doamne” și-au încurajat necontenit favoriții pentru a-i vedea jucând, după 57 de ani și într-o finală de Cupă.


Echipa lui Rednic le-au oferit o prestație bună, compromisă – însă – de deciziile aiuristice ale tandemului Horia Mladinovici, din „iarbă” și Istvan Kovacs, din Camerta VAR. Cei doi au anulat golul de autor al lui Postolachi pentru un fault în atac care nu există, după care dau penalty pentru U. Cluj la o fază la care Remacle de abia dacă e atins de Ubbink și oricum era în cădere înainte de intervenția olandezului. „Hoții, hoții!”, au scandat la unison arădenii.


Până la urmă, arbitrii nu au desconsiderat doar echipa arădeană, ci și pe suporterii ei. Sau mai ales pe ei care au făcut sacrificii importante să ajungă într-o seară de joi la Cluj și să nu înceteze o secundă din cântat și scandat. Spectacolul cromatic, prin fluturarea stegulețelor „roș-albe” în startul partidei, dar mai apoi și cu afișarea fularelor sau eșarfelor, totul pe fond de torțe și fumigene, a fost balsam pentru privirea spectatorilor și telespectatorilor. „Sunt oameni care au făcut deplasarea, care suferă pentru echipă. Păcat, era o calificare pe care toată lumea și-o dorea. Le mulțumesc suporterilor noștri că au fost alături de noi, acum suntem obligați să câștigăm toate meciurile ca să avem șanse măcar la baraj”, a spus Mircea Rednic la finalul semifinalei pierdută cu 1-0 de echipa sa.

Până și clujenii au fost surprins de numărul mare de suporteri utiști din galerie, ca să nu mai vorbim că și la tribuna I au luat loc alți zeci de arădeni. În ultimii ani, doar Dinamo, la barajul de menținere / promovare din vara trecută și concitadina CFR, în acest campionat, au avut mai mulți susținători în sectorul rezervat oaspeților. Chiar dacă au fost dezamăgiți de rezultatul final și mai ales de marea șansă pierdută de a se bate pentru o Cupă a României după aproape 6 decenii, fanii arădeni i-au aplaudat pe jucătorii în roșu și alb pentru meciul făcut și au scandat: ”UTA Arad!”

Spectaculos și showul pirothenic al susținătorilor „studenților”, aflați, bineînțeles, în majoritate pe „Cluj Arena”, dar mult sub așteptări. Un stadion de 30 de mii de locuri nu a fost umplut nici măcar pe jumătate de fanii lui U., care – însă – au plecat acasă fericiți pentru calificarea echipei favorite după 8 ani de zile într-o finală de Cupă.



Galerie foto de la U. Cluj – UTA 1-0, semnată Claudia Carp

9 comentarii

  1. Clujul numai e total cu U. CFR, a reușit prin rezultate în 10 ani sa smulgă chiar o halcă reprezentativa din asistenta. Meritorie a rămas activitatea nucleului dur, care și compune sloganuri de sorginte studențească, gen Heidelbergul de alta data. Competent TV cu un comentariu realist. Angheluță. Și mai pregnanta afirmația ca orașul numai respira în totalitate fotbal. Clujul a trecut la conspirații socio-economice la nivel macro. O mica parte cade și pe capul fotbalului. Megalomania uriașului stadion, mai mereu gol, face casa bună cu furtul sportiv. Sa ne scuze suporterii clujeni de buna credință, dar sunt mânjiți de proprii lor concetățeni pripasiti prin resorturi decidente. Pasagere și degradante.

    0
    0
    1. Gavriluță a fost frumos, păcat, am fost mai buni, arbitraje normale pt noi, nu se mai termină, a mai fost o fază când a fluierat pauza, forza uta oriunde, oricând ?️?

      0
      0
      1. Mergem înainte, nepoate.!! Păcat ca o evoluție în creștere e umbrita de falsuri de unde te aștepți mai puțin. Munca și cheltuieli stopate de cei puși tocmai de veghe.

        0
        0
  2. Bine ca SCU au dat comunicate aiurea la comanda mai multe decât a dat Churchill în al doilea război mondial, dar după furtul de aseară nu sunt în stare sa ridice vodea asupra adevăratei Mafie a Fotbalului Romanesc care îngroapă UTA: FRF, LPF, CCA.

    0
    0
    1. si clubul de ce no face?
      in primul rand clubul trebuie sa faca asta, sa iasa cu un comunica sa il recuze pe Mladinovici.
      Cand vine Burleanu la Arad ii pupa astia dorsalul de zici ca o venit „Papa”, iar la urmatorul meci o venit arbitru si ti-o data cu terenu in cap.
      Nu ii stres tot suporteri is de vina si pentru arbitrajul de aseara

      0
      0
  3. Este normal ce a facut nesimtitul de Maladinovici si Istvan Kovacs de la VAR la meciul U Cluj – UTA? Asa sa aveti parte la nationala si la echipele romanesti de arbitraje ca si la meciul de ieri. Nimic nu faceti decat ce va spune seful(politicul).Imi este scarba si va promit ca ati pierdut un suporter al mizeriei din fotbalul romanesc si a nationalei de 2 lei a Romaniei. Stati in mocirla voastra si pupati mana sefului pentru un loc caldut. Cand stati in mizerie,mizerie produceti. Imi pare rau de voi,dar pana nu invatati ce este dreptatea si demnitatea,ramaneti sclavii propiei neputinte. Unde este incompetenta se vad si rezultatele.In Liga 1 fotbal din lumea a 4 si nationala la nivelul Andorei. Sa fiti sanatosi in mizeria voastra de liga si nationala.
    Fotbal de cacat intr-o lume de cacat. Va ”pupa” Stefan. Trimis la FRF si CCA.

    0
    0
  4. După multe partide modeste făcute de uta la partida cu u Cluj ,a fost chiar un joc foarte bun prestat de jucători echipei UTA ȘI am fost furați de domni albitri .
    RUȘINE RUȘINE RUȘINE ALBITRAJULUI ROMÂNESC .
    SUPORTERI AU FĂCUT TOT EFORTUL SĂ SUSȚINĂ ECHIPA FAVORITĂ ȘI AUTORITĂȚILE FOTBALISTICE SI-AU BĂTUT
    JOC DE EI .AU ALBITRAT DUPĂ PLACUL LOR.
    SUNT ARĂDEAN ȘI SUPORTER AL ECHIPEI UTA ȘI IUBESC ACEASTĂ ECHIPĂ DE MIC COPIL ȘI AM SO IUBESC MULT PĂNĂ LA SFÂRȘITUL VIEȚII MELE.
    EU ÎMPREUNĂ CU FICA MEA ROBERTA AVEM ABONAMENT LA TRIBUNA A DOUA ȘI AM FOST PREZENȚI LA TOATE PARTIDELE DE ACASĂ ANUL ACESTA CONPETIONAL.
    AM ÎNCERCAT DE CĂTEVA ORI SĂ VORBESC
    CU DOMNI ALBITRI LA DIFERITE PARTIDE
    ȘI. GESTUL LOR A FOST, [SCHIȚAU UN ZĂMBET IRONIC SAU m-i se adresau „”citez”
    ––asta este–- ] .DOMNILOR ALBITRI SA VĂ FIE RUȘINE ? ,DEOARECE VA-ȚI BĂTUT JOC DE O ECHIPĂ FRUMOASĂ ȘI DE SUSȚINĂTORI EI . RUȘINE ALBITRAJULUI ROMÂNESC !!!!
    UTA MERTĂ SĂ RĂMĂNĂ ÎN LIGA 1.
    DUMNEZEU SĂ BINECUVINTEZE UTA .
    DUMNEZEU SĂ BINECUVINTEZE POPORUL ROMĂN ORI UNDE SUNT EI PE ACEASTĂ LUME !!! HAI UTA. HAI UTA. HAI UTA.
    MULȚUMESC

    0
    0
  5. UTA. trebuie sa ramana in liga1a , pacat ca, nu are conducere capabila sa o apere cand UTA este umilita in ultimul hal si tac in continuare !!! Oare de ce ? UTA. nu merita asa ceva, suporterii si toata suflarea utista de pretutindeni !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button