UTA Arad

Pentru binele fotbalului argeșean…UTA a coborât pe loc direct retrogradabil!







Ceea ce anticipa toată lumea s-a întâmplat în această după amiază la Mioveni. Ca și retrogradată în Liga a 2-a, formația gazdă nu a opus rezistență în fața conjudețenei FC Argeș, care s-a impus fără emoții: 0-2.


Formația lui Bogdan Argeș Vintilă a condus încă din minutul 7, după reușita lui Calcan, iar Garita (reprimit în lotul „alb-violeților” a securizat punctele cu golul din minutul 66. Mioveni a marcat și ea, prin Antal, dar degeaba căci VAR-ul l-a prins în offside pe fostul mijlocaș al UTA-ei.


Așadar, FC Argeș urcă peste UTA pe locul 14, de baraj de menținere în Superligă și va fi mare fan FC Hermannstadt, echipă care joacă la Arad marți seara (ora 20) la Arad, în cadrul etapei a 6-a a play-outului.

După vizita Sibiului, FC Argeș și CS Mioveni sunt și următoarele gazde ale „Bătrânei Doamne”, ambele partide anunțându-se decisive pentru viitorul „roș-albilor” în Superligă.

Clasament



13 comentarii

  1. Nimic nou sub soare! Cu noi, mioveniul o sa si dea viata pe teren! Asa ca sansele de a prinde si un loc de baraj devin din ce in ce mai mult iluzorii! Din pacate nu putem spune ca am pierdut doar pe mana noastra ci si pe mana arbitrilor!

    0
    0
  2. Ca la parfumul fals. Seamănă la culoare, eticheta, olfactiv, dar dai bani pe o clona rizibila. Cine putea privi la un meci în cadrul aceleiași regeonale de partid. Am privit la englezi unde ne-am adus aminte de carnetul plin de cornere la UTA, la Cluj. West Ham 4 cornere, 3 goluri. Banii primiți de Mioveni sunt condiționați și de o rezistenta în fata UTA. Aici nu trebuie VAR. Câștigători ambii, unii cu puncte, alții cu anii virați pe cai de roman polițist. Nu se trag linii ca la offseid. Înrudiți geografic și afaceri camuflate, marginea județului nu putea sa bata obrazul centrului. Tot județeană de partid săracă. Sa le fie de cap.!!

    0
    0
  3. Jos bun (ca o prima conditie) si sa batem si noi la Mioveni, iar din meciurile cu Sibiu si Craiova macar o victorie si un egal, iar la Pitesti sa aratam ca nu suntem mai slabi ca ei, adica sa nu pierdem.
    Trebuie sa iasa soarele si pe strada noastra, inca suntem la mana noastra (pentru loc de baraj), doar sa punem mingea jos, sa pasam si sa jucam mai bine ca la Cluj.

    0
    0
  4. DAN COMAN, A ȘI DECLARAT, CĂ VA TRAGE PENTRU ARGEȘ LA ARAD, SĂ SCAPE ARGEȘUL DE RETROGRADARE!!!, TREBUIE SĂ FIM MULȚI CU ACELE STEGULEȚE SUPERBE DE LA CLUJ!!!! SĂ ÎI SPERIEM CUM ȘTIM NOI SĂ CÂNTĂM LA ARAD!!!! TOT STADIONUL….DOAR SĂ NE AJUTE ȘI ECHIPA…REDNIC PARE O MIȘCARE BUNĂ LA ECHIPĂ…DOMANE AJUTĂ!!!

    0
    0
  5. Citeam astazi ca pe Rares Pop il cumpara Craiova ori FCSB, ori cine mai stie…Atita timp cit tu iti vinzi an de an talentele ca sa supravietuiesti financiar si cineva isi bate joc de bani cumparind un Keseru, Batha si altii atunci iti meriti soarta. L-ai vindut pe Miculescu care daca mai raminea facea cit zece Keseri. Ai spart gura tirgului cu un Poenaru care te-a bagat in cacat apoi ai adus inapoi un antrenor care nu face fata in Liga 1 si acum iti pui sperantele in Rednic pentru 4 meciuri. Sa ne ajute Dumnezeul Fotbalului sa ne salvam dar vad ca vintul ne bate din fata…si bate tare.
    Daca nu Bati cel putin 3 meciuri incluzind pe Argesi si Mioveni atunci Liga 2 scrie pe noi.
    Forza UTA!

    0
    0
    1. Sa lasam zvonistica de transferuri, asta nu e buna decat sa-l dezorienteze pe Rares, sa-l lasam in liniste pe copil ca sa joace in continuare bine.
      (Si Neymar a fost anuntat ca va fi luat in Premier League, asta nu inseamna ca va si ajunge acolo, caci nu vad sa ajunga…astea tin doar de zvonistica in acest moment, cand toata lumea doar spune dorinte si nu se face nicio negociere concreta, doar niste intelegeri temporare)

      0
      0
    2. De acord că aducerea lui Keșerü a fost o greșeală. Una la fel de mare a fost și numirea lui Poenaru.

      Cât despre vânzarea lui Miculescu, tind să cred că e o castană dată de club.

      Una peste alta, ar trebui să ajungem la nivelul ăla la care să ne permitem să vindem câte 3 4 de Miculescu pe an.

      Când clubul va produce mai mulți babi decât înghite, atunci putem spera și la performațe. Până atunci, doar vise.

      0
      0
      1. Ca sa produci trebuie sa investesti! Bani, know-how, material uman si tehnic! Stii tu pe cineva la UTA facand astea!? Sa traiesti tat mai bine …da pa calculator!

        0
        0
  6. Era de asteptat ca, Fc. Arges sa castige la Mioveni. Sa vezi ce viata grea o sa aiba UTA. la Mioveni. UTA. este pe mana ei sa se salveze. In meciul cu Hermanstandt, UTA., baietii trebuie sa ii manance pe sibieni pe teren, sa manance pamantul, UTA. este pe loc retrogradabil si VICTORIA ESTE OBLIGATORIE. Dani Coman asta ,trebuie sa plece cu coada intre piciore la cat de arogant este !!! FORTA UTA Arad !!! Pe ei baietii, sa nu miste pe teren astia. Aveti langa voi minunata galerie care va va incuraja necontenit. NU NU DEZAMAGITI !!! SALVATI UTA. FORTA UTA Arad !!!

    0
    0
  7. Copilul e aproape exmatriculat și parintii sunt pe la Barcelona.
    Îl doare-n cot pe meszar de club.Nici măcar la meciul cu Sibiu nu va fi.

    0
    0
    1. 1.S-or dus la Barcelona …. pt ca Barca are dificultati financiare! Poate profita si transfera ceva …. liberi da contract! Cica si Dorin e prin …Franta! Reims, PSG, … mai stii!? Apoi … a ramas aici Costea! 2. Asta management da …. top! Si mai zice lumea ca Meszar neo adus aici! Dumnezo ma! Dumnezo o facut minuni si neo adus! Noi nici nu am stiut sa profitam! Vorba aia….Dumnezeu iti da …. da nu iti baga si in traista!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button