BaschetUTA Arad

UTA își pansează bugetul cu 210 de mii de lei de la Centrul de Cultură al Județului Arad, care le-a împărțit sportivilor aproape 1 milion de lei!







Pe 19 martie, grupările sportive arădene au aflat câți bani vor primi de la Primărie în prima sesiune de proiecte nerambursabile organizată de Centrul Municipal de Cultură. UTA și FCC UAV Arad au luat, de departe, cele mai mari „felii”, cum – de altfel – se întâmplă și la Centrul de Cultură al Județului Arad (CCJA).


Doar că sumele sunt mai mici, raportate – evident – la fondul total de premiere de care dispune instituția condusă de Iustin Cionca. 900 de mii de lei au împărțit 24 cluburi și asociații sportive, existând și proiecte ce au fost respinse pe greșeli de concepere a lor, lipsă de acte necesare și chiar fonduri insuficiente.


Ideea e că UTA e mai alege cu 210 mii de lei, după cele 3,3 milioane de lei luate de la Primărie, baschetbalistele de la FCC UAV Arad mai iau 150 de mii de lei, după cele 1,3 milioane de lei sosite de la CMCA. Podiumul e completat de Asociația Județeană de Fotbal Arad, care primește nu mai puțin de 80 de mii de lei pentru faza județeană a Cupei României.

Sunt și grupări din municipiu sau județ care au depus în premiere proiecte, unul dintre acestea fiind CSȘ Gloria, care ia 30 de mii de lei pentru proiectul „Selecție și pregătire pentru performanță”.

Iată toate rezultatele primei sesiuni de finanțare din 2023:



7 comentarii

  1. Sa-l vinzi azi pe Rares la Craiova este bataie de joc pentru fanii UT-ei.E aradean pur-sange,stie fotbal, este destept la scoala ,la Informatica -Colegiiul National Mose Nicoara, este o blasfemie pentru sustinatorii UT-ei.

    0
    0
  2. Rareș a fost dintr-un început destinat vânzării. Chiar la suma mica se merge pe procente la o vânzare afara. E politica clubului de produs sume de echilibru financiar. Jucătorii vor și ei confirmări la echipe cu alt standard. Altul e baiul. La superliga sa mai ridici unul ca el, măcar la nivelul echipei, costa puncte de clasament. Poate merg mai repede spre echipa mare tinerii africani.

    0
    0
  3. Incredibil ce fac ăștia cu Var-ul de 2 lei au anulat golul lui Antal și nici reluarea cu liniile de offside trase nu au pus pe transmisie efectiv își fac nevoile pe liga 1.

    0
    0
  4. În toată Europa fotbalistica, echipe la retrogradare sau chiar scăpate, nu-și pot păstra vârfurile. Mai ales cei destinați tranzacțiilor. Abia la un stadiu de echipa medie, puternica poți spera. Asta a dorit Balint fără reușită. De asta a venit Rednic, cu obiectiv clar, chiar cu riscuri majore, sa alcătuiască un grup ordonat, care nu tremura la tot pasul. Prea mult timp, etape și rezultate proaste, au gripat grav un colectiv din jucători bunicei, dar care rar au arătat ca o echipa. Un început e făcut.

    0
    0
  5. Ca voi ganditi muncitoreste…. nu-i bai! Ca sunteti suporteri! Da ca Meszar gandeste afacerea UTA ca un functionar public….mai pica d’aci, mai d’acolo, mai o combinatie cu stiu eu cine din primarie …. si imi fac si eu echipa … e grav! Daca vrei echipa de succes, puncte si tinte mari…. trebuie sa investesti …. nu sa faci combinatii cu Apostu si ….. pretenii! Da de unde nu-i …. nici Dumnezo nu cere! Da nici nu da! Parca….. nu stiti toti inceputurile UTA! O vrut baronu sa uneasca aradenii intr-o echipa mare si tare! Da nu, prostimea nu si nu …. ca de ce vroia el sa fie sef! Atunci o bagat banu singur …. a facut stadion, a adus cei mai buni jucatori si antrenori de la vremea aia si …. gata echipa! UTA UTA UTA! Asa, cu pasi marunti, treapta cu treapta …. cine-i nemuritor, poate, ajunge sa vada UTA … MARE!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button