UTA Arad

Rednic sugerează că UTA are probleme de ordin fizic: „Dacă acești băieți erau bine pregătiți, Balint mai era antrenor!” Cine a decis să apere Iacob?







Mâine, când UTA joacă cu Hermannstadt pentru trei puncte vitale în lupta pentru supraviețuire, se împlinește o săptămână de când Mircea Rednic a preluat echipa din mâna lui Laszlo Balint. Până la meciul din semifinalele Cupei României noul „principal” nu a avut prea mult timp la dispoziție să facă o evaluare a lotului, însă acum revine și sugerează că echipa ar avea probleme de ordin fizic. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu Hermannstadt!


Spre surprinderea mea, sunt mulți jucători cu probleme musculare și nu cred că e normal


Totodată, „Puriul” a recunoscut că nu a discutat cu predecesorul său, fiindcă a dorit să-și facă singur o părere despre lot și problemele care sunt la echipă. „Jucătorii mi-au lăsat impresii bune, sunt receptivi, vin cu plăcere la antrenamente. N-aș vrea să vorbesc, dar asta s-a simțit…Chiar îmi spuneau colaboratorii mei că, dacă băieții ăștia erau bine pregătiți, Balint încă mai era antrenor. Deci calitatea există, dar nu vreau….Asta ar însemna să lovesc în antrenor sau preparator. Spre surprinderea mea, sunt mulți jucători cu probleme musculare și nu cred că e normal. Eu am venit  acum, nu mai pot face mare lucru din punct de vedere fizic, poate așa, cu prospețime. Totodată, am lucrat mai mult la reacție că aici mi s-a părut că nu am fost ok. La Cluj, am dominat, am pasat, am fost peste Universitatea la toate capitolele, dar nu am prea avut schimbări de ritm și am jucători care poate să facă lucrul ăsta. Adică am fost ca un tanc nemțesc, ne-am dus peste ei, dar rar ne-am surprins adversarul. Iar când i-am surprins cu fundașii laterali, centrarea sau ultima pasă nu au ajuns la un jucător de-al nostru. Am încercat să lucrez în perioada asta mai ales la relații de joc. Mâine fac o săptămână de când sunt aici, dar văd că sunt receptivi și disciplinați. Au răspuns foarte bine la tot ce le-am cerut eu și de aia și spun că am speranțe că putem să ne realizăm obiectivul”, a spus Mircea Rednic, care a ținut să precizeze că absolut toate schimbările de la Cluj le-a efectuat forțat de problemele fizice ale jucătorilor săi: „Mă gândeam să forțez și cu Keseru și Milosevic, dar Otele sau Rareș Pop nu mai puteau și a trebuit să-i schimb. Așadar, nu am schimbat tactic din această cauză, cu toate că mi-a plăcut cum s-a mișcat echipa în acest sistem (n.a. 4-1-4-1) și probabil voi merge mai departe tot cu el”. Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

„Chiar l-am întrebat pe Iacob unde ai fost până acum și ce mănuși ai?”

Rednic afirmă că a fost deja copleșit de suporterii UTA-ei, care încearcă să-i dea și sfaturi și informații, dar susține că încearcă să meagă pe picioarele sale. Pe de altă parte, susține că ascultă de colaboratorii săi, iar titularizarea lui Iacob a venit la sugestia lui Dan Țapoș. „Foarte mulți oameni care doresc binele acestei echipe se simt datori să-mi dea informații, pe stradă sau la restaurant, dar vreau să mi le iau eu. Dacă mă iau după unul după altul mă urc în mașină și plec. În schimb, țin cont de preparatorii, antrenorii secunzi și de toți care sunt în staff-ul meu, eu nu sunt cel mai deștept, cel mai frumos. După discuțiile avute cu Dan Țapoș am decis să mergem pe mâna lui Florin Iacob, dar și eu tot pe el l-aș fi pus în poartă. Chiar l-am întrebat, unde ai fost până acum și ce mănuși ai, le-ai pe alea bune sau pe alea rele? Eu zic să le scoți pe alea bune că s-ar putea să aperi. Bineînțeles că am vorbit și cu celălalt (n.a. Kucher), dar Florin are jocul de picioare, jocul cu mingea și, mai ales la ceea ce le cer eu, am nevoie de această calitate. M-am bazat și pe orgoliul lui, a stat destul rezervă”, a adăugat experimentatul tehnician al „roș-albilor”. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!



Rednic spune că a apelat din nou și la Vlad Nicoară, unul dintre preparatorii fizici cu care a lucrat Ilie Poenaru și care a rămas la UTA, dar în cadrul academiei. Sorin Rădoi îi este „secund”, Silviu Dobre e responsabil și el cu pregătirea fizică, iar Dan Țapoș pregătește portarii. Totodată, noul antrenor al „Bătrânei Doamne” este pe cale să bată palma cu un analist video din Arad. Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

3 comentarii

  1. Din nou în arena cu,, tauri „. Ala mai negru și nărăvaș, e al federației ! Paralele cu sportul-spectacol al celor cu adevărat curajoși. Europa moderna și creștină nu apreciază violenta și sângele. E mai degrabă interesata de aranjamente dubioase. Ce sa faci cu taurul nu poți aranja.,, Toreadorii ” noștri au nevoie acuta de prime 3 puncte pentru un răsfăț de clasament în creștere. Încrezători în ros-albi, cu fireturi și străluciri sentimentale sa.ocupam locurile templului arădean al fotbalului, cu speranța nezdruncinata în rapunerea,, taurului” nenorocului ! BAFTA.!! Merg și,, ole-uri ” în vederea unui tiki – taka. VICTORIE.!

    0
    0
  2. Problema e ca Iacob nu apara 11 m. La penalty-ul inventat a lui Cluj stiam deja ca o sa fie gol. Daca se ajungea la lovituri de departajare l-as fi bagat pe Kucher. Kucher in schimb ne-a nenorocit in ultimele 2 meciuri. Asa ca nu stiu cine e mai bun…

    0
    0
  3. Problemele fizice sunt demult din perioada Poenaru apoi a venit Balint și la fel au rămas cu tot cu cantonamentul de iarnă.
    În acest sezon nu a fost nici un meci să țină ritmul toate cele 90 de minute.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button