UTA Arad

Indirecte, arbitri? Rednic: „În România trebuie să te bați cu toată lumea, combinații se fac! Mioveni va mai juca un singur meci, cel cu noi”







După ce FC Voluntari a bătut-o la Cluj, pe Universitatea, ștacheta punctelor pentru salvarea directă s-a ridicat pentru UTA. Ilfovenii s-au dus la 27 de puncte, iar „șepcile roșii” au rămas primele peste linie, la cota 26, adică la + 8 față de arădeni, care se poate transforma în +5 dacă „roș-albii” trec, marți seară (ora 20), de Hermannstadt.


„Mă așteptam la rezultatul de la Mioveni, eu știu mai multe…”


Ca și la conferința de prezentare a sa în calitate de antrenor al „Bptrânei Doamne”, Mircea Rednic continuă să vorbească inclusiv despre salvarea directă, cu atât mai mult cu cât nu l-au surprins prea mult rezultatele din această rundă de play-out și mai ales  succesul Argeșului în derby-ul județului, de la Mioveni. „Noi trebuie să ne propunem să ne salvăm direct, nu trebuie să ne mai intereseze altcev. Nu trebuie să facem calcule, sau – de fapt – calculele sunt simple. Mâine trebuie să câștigăm ca să mergem în meciul direct de la Argeș cu un punct peste ei. Mă așteptam la rezultatul de la Mioveni, ei mai mult ca sigur vor mai juca un singur meci în acest sezon, contra noastră. Fiind din același județ, cu primării PSD…Eu știu mai multe pentru că s-a discutat să preiau și Mioveniul acum câteva luni bune, dar și pe cei de la Pitești. Așadar, depindem de noi, nu trebuie să mai stăm să facem calcule și să ne bazăm că ne va ajuta cineva”, a spus antrenorul „Bătrânei Doamne”.

„La pauză am primit mesaje să scoatem echipa de pe teren, asta e România…”

Iar Rednic pare să-și fi dat seama deja că nici arbitrii nu o iubesc pe UTA, mai ales după ce s-a întâmplat în semifinala de Cupă, cu Universitatea Cluj. „Eu nu m-am luat de VAR, ci de Mladinovici. Dacă el avea <<coconete>>…fiindcă deciziile pe care le-a luat el au fost bune. În plus, tușierul nu a semnalizat nimic, el a acordat golul că nu aveai ce fluieri. O adiere de vânt, o atingere? Ca fundaș și-a dat seama că a făcut o greșeală, a văzut că Virgil l-a luat la viteză și apoi și mingea și a alunecat. Dar, dacă nu ai <<coconete>>…Ați văzut ce a făcut Kovasc ieri, la Craiova – FCSB, nu s-a mai dus la VAR să vadă, a zis că eu sunt number one și a dat penalty și gata. De ce să mă duc până la VAR să mai pierd vremea și până acolo. Deja la pauză îmi spuneau cei de lângă mine că au primit mesaje că ar trebui să scoatem echipa de pe teren…Ce să facem, asta e România, trebuie să te bați cu toată lumea. Combinații sunt, se fac, au fost, dar eu mă bazez pe jucătorii mei și vreau să câștigăm mâine”, a adăugat fostul fundaș al naționalei.



2 comentarii

  1. În toate campionatele exista aranjamente, unde interesele abunda de la facilități de transferuri la reprezentare de brand. Sunt subtile, nu se merge cu banul sau înscrisuri periculoase. Cu unul tragi tare, cu altul nu. Mai ales la noi unde nici nu poți pune o eticheta valorica pe echipa. Scoți pe dispecer , ca îl doare o măsea, si nu a dormit. La timpul respectiv am semnalat pericolul ,, turbionului „. Adică ești băgat la mijloc pe slăbiciunile tale. Începi sa depinzi de alții. Ai un triunghi de echipe care își calculează pașii și cu arbitraje favorabile. Aici autobuzul cu arbitrii asta e și grecul e paravan pentru meciuri cu dedicație. Ai șansă să nu ajungi aici. Dovada. Toate echipele au trecut, măcar temporar, prin ce pățește UTA, în frunte cu o Craiova lui Mititelu.

    0
    0
  2. Hai ca mi-au dat block! Am vrut sa comentez la acest articol de pe site-ul oficial si nu am putut.Probabil pentru ca am „laudat” permanent conducerea clubului! Caracter 0 barat!?
    PS: Sunt suporter al UTA-ei de peste 40 de ani!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button