UTA Arad

Care e prima măsură pe care o ia Mircea Rednic după ce Rareș Pop a căzut ca secerat pe teren? „M-am speriat, eu sunt pățit…”







UTA a trecut cu 1-0 de FC Hermannstadt în ultimul meci al etapei a 6-a a play-otului Superligii și a urcat din nou peste FC Argeș, pe locul 14, ce duce la barajul de menținere / promovare. Roger jr. i-a făcut debutul fericit lui Mircea Rednic în fața unui stadion aproape plin la Arad. Brazilianul a marcat din penalty în minutul 50 al confruntării de pe Mureș, iar arădenii au ținut de rezultat până în minutul 100.


Rednic: „Nu-l putem arunca așa în luptă, de acum el face fizic doar la jumătate”


Partida a fost prelungită atât de mult, fiindcă Rareș Pop (17 ani) s-a prăbușit pe teren după o acțiune personală și un șut de la mare distanță puțin pe lângă vinclul porții lui Letica. Au fost momente de panică pe stadionul „Francisc Neuman” cu fotbaliștii UTA-ei făcând scut în jurul colegului lor, timp în care spectatorii i-au strigat numele noii „perle” a Aradului pe care se bat FCSB și Universitatea Craiova. Fotbalistul a fost scos cu Ambulanța de pe teren, și-a revenit până la finalul meciului după ceea ce a părut o cădere de calciu pe fond de epuizare și stres. Primul care l-a îmbrățișat pe Pop la revenirea acestuia pe gazon după ultimul fluier al lui Flueran a fost chiar Mircea Rednic. „M-am speriat, vă dați seama. Are doar 17 ani și l-am aruncat prea rapid în luptă, ținând cont de regula care e bună și nu prea. Eu sunt pățit, i-am prins și pe Vrăbioru și pe Ekeng…A avut și la antrenament o mică cădere din aceasta, dar a fost ușoară, trebuie făcute investigații. A intrat bine Șteau, Rareș Pop trebuie protejat și nu a fost până acum. Le-am zis la ai mei (n.a colaboratorii din stafful tehnic) că de acum el face fizic doar la jumătate. Trebuie treptat să se obișnuiască inima și organismul cu așa feort, nu îl putem arunca așa în luptă. E tânăr, el aleargă peste tot. Și Benzar l-a bombardat în prima repriză, i-a dat doar lui pase, o fi zis că el e boșorog, să alerge copilul…Avem  și alte trasee, acum ne așteptăm ca Rareș Pop să ne câștige meciuri? Și azi a fost la limită, sper să fie ok. De fapt și-a revenit, ne-am revenit și noi…”,a spus antrenorul UTA-ei despre tânărul său elev.

După ce a ieșit de pe gazon alături de colegii săi, Rareș Pop a ajuns la spital pentru investigații suplimentare amănunțite.



2 comentarii

  1. Nu am fost si nu prea cred ca voi fi un mare sustinator(inca) al lui Rednic,Puriu,Stramb..In schimb,atunci cand le zice pe fata…e ca si ardeleanul…le cam puncteaza la fix,direct..Fara filozofii,fara „focusari,am discutat,tocmai am vorbit”,teoreme ieftine expirate…”Domnule lucrator,salariat,posibil fotbalist,macar purtator de ghete…unde vrei si iti place sa joci?In rest am eu grija sa te ajut,sa te pun acolo unde cred ca e nevoie”..Interesant,nu-i asa?
    Jumatate dintre jucatorii ceruti si adusi de catre Poenaru si Balint nu ar avea loc nici macar in Liga a 2-a,de aici a pornit totul…Teoria ca teoria dar „praftica bate totul”…Hmmmm….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button