UTA Arad

Rednic: „Sunt un antrenor fericit, am avut atitudine, am fost agresivi, toate eforturile au fost făcute pentru echipă, mai avem trei finale”







UTA trece cu 1-0 de Hermannstadt și ia trei puncte mari în economia luptei pentru salvarea de la retrogradare. Roger jr a decis meciul cu sibienii cu un penalty bătut bine în stânga lui Letica, după ce VAR-ul i-a sesizat lui Flueran hențul în careu al japonezului Sota.


Sunt atât de bucuros, nu vă dați seama…am alergat, am pus presiune, i-am împierdicat să-și facă jocul”


Una peste alta, chiar dacă nu au făcut un meci grozav, arădenii și-au atins scopul și continuă să spere inclusiv la salvarea directă. „Sunt un antrenor fericit, vreau să felicit jucătorii în primul rând pentru dorința de a câștiga și de atitudinea avută. A fost un meci greu, am alergat, am făcut presiune, i-am împiedicat să își facă jocul. Nu au fost foarte multe ocazii de a marca, dar ne așteptam la un astfel de meci, adversarul nostru a fost foarte disciplinat, tacticizat, sunt mai omogeni ca și noi. Mă bucur că am reușit să ne impunem jocul și ceea ce ne-am propus la antrenamente. E greu acum, sunt atât de bucuros, nu vă dați seama…Am fost și prin oraș și am simțit cât iubesc oamenii această echipă și vor să rămână în prima ligă. Merită orașul ăsta asta, la ce a fost azi ca atmosferă într-o zi de marți. Eu sunt sigur că dacă rezultate vor veni, aici se fac lucruri foarte frumoase. Am terminat o finală, mai avem trei. Următorul meci e mult mai greu decât cel de astăzi, sper să se înțeleagă. E ok, sărbătorim azi, o oră, două, trei și după aia odihnă și de mâine pregătim meciul de la Pitești”, a spus Mircea Rednic la finalul disputei cu sibienii.

Vreau să îi țin în priză și să îi văd și să-i judec la meci”

Față de semifinala de Cupă, de la Cluj, noul antrenor al „roș-albilor” a schimbat patru oameni, doi fortuit din pricina problemelor medicale, pe Chindriș și Postolachi (care avea, totuși, să strângă din dinți pentru o a doua repriză bună), în timp ce Batha și Benzar au câștigat lupta pentru titularizare cu Anton și Vukcevic. „Vreau să îi țin în priză și să îi văd și să-i judec la meci. La antrenament toți au fost foarte bine, receptivi și mi se pare normal să le ofer o șansă. Le-am spus că în astea patru meciuri toți vor avea șanse să joace și să îmi arate că mă pot baza pe ei. Unul azi a jucat mai bine, altul nu, unii nu au avut ritm. Și stresul mare, poate nici nu li s-a acordat șanse, dar pe mine mă interesează să câștig și după să se exprime cât mai bine în teren, că eu să mă bazez pe ei. Mă bucur că băieții au înțeles, am lucrat în perioada asta la responsabilitate. Dacă ne uităm pe foaie avem lot bun, iar azi am fost și echipă. S-a văzut că toate eforturile au fost făcute pentru echipă, nu au fost egoiști, au muncit mult, au fost momente când au fost agresivi, o agresivitate pozitivă. Asta a ținut și fanii aproape de echipă, le mulțumesc și sper să continuăm cu victorii”, a mai afirmat „Puriul”.



„Roger bate cel mai bine penalty-urile”

Chiar dacă nu a avut problemele lui Pop și Roger Junio a părăsit terenul șchiopătând. Brazilianul a debutat la UTA și în Liga 1 pe 15 ianuarie 2021, când UTA o întâlnea la Arad pe Viitorul antrenată de Mircea Rednic. Azi, mijlocașul de 26 de ani a fost omul de trei puncte al arădenilor. „Roger bate primul penalty-urile, al doilea e Ubbink, asta a fost stabilit dinainte. O singură dată l-am văzut pe Roger executând, înainte de Cupă și a bătut cel mai bine. Ce are? Dacă vorbesc, iar se zice că eu critic, dar sunt probleme fizice. Mulți jucători au crampe, contracturi, avem doi cu ruptură musculară. Nu mai pot să fac nimic, nu încarc, doar să le dau agresivitate, antrenamentele sunt doar pe ritm, viteză, de asta aveau nevoie ei”, a mai afirmat Rednic.

Acum strâng și ei din buci…”

În fine, antrenorul UTA-ei a vorbit într-o manieră plastică despre lupta pentru supraviețuire. „Și dacă batem la Pitești, cu Mioveni va fi cel mai greu. Noi vrem să batem tot, ca la ultimul meci să avem șansa să ne salvăm direct. Ați văzut, Coman își făcea griji de Pitești, ați văzut ce a pățit și Neluțu la Cluj, acum strâng și ei din buci. Nu mai e așa ușor nici pentru ei”, a mai afirmat fostul fundaș al naționalei.

8 comentarii

  1. Am crezut,cred in continuare ca si in filmele cu Margelatu..Toate la timpul lor…Nu mor caii cand vor cainii…
    Nu retrogradam,sub nici o forma!

    0
    0
  2. Mi-a placut si de Rednic. A vazut clar ca Milosevic era mina moarta, l-a schinbat cu Postolachi. A vazut ca Otele macina in gol, l-a schimbat cu Stahl, nu a mai asteptat. A si jucat o partitura ofensiva, riscanta, dar aveam nevoie de un gol ca de aer. Apropo, Stahl a fost periculos cand a intrat, vad ca Rednic nu are incapatinarea lui Balint si vede valoarea. Daca ne salvam, Rednic o sa faca echipa buna la UTA, sint sigur de asta. Felicitari lui, baietilor si publicului minunat !

    0
    0
    1. Atât Otele cât și Stahl se pierd aiurea in driblinguri inutile.
      Ambii sunt slabi la finalizare ori la ultima pasă.
      Fură ochiul dar sunt total ineficienți.

      0
      0
  3. Suntem în apa, dar cu vesta galbena de salvare, spre ape puțin mai adânci.!! Nimeni nu se așteaptă la scheme minune sau trasee niciodată stăpânite. Materialul clientului, antrenor nou, soluții restrictive, absenta masurilor punitive. Iertaciune comparabila justițiar de la criminali la hotul de buzunare. Chiar lotul cât pare el de chipeș numeric are,, lufturi ” accentuate. În schimb am învățat sa privim fetzele jucătorilor Ele exprima drama momentelor, asumare, și din păcate și multa oboseala. Sunt mulți jucători de linie continua cu rezistenta fizica obișnuită, dar la asemenea expunere de excepție, clachează jumătate. Totuși Rednic, cu ajutorul lor poate ieși din impas. Apropo de Rareș. Se spune ca Dumnezeu răbda răutatea lumii, de dragul copiilor.!!

    0
    0
  4. P. S. Am văzut și modelul de portar pentru UTA. El ne zâmbește însă de la Sibiu. LETICA. Bine ca nu și-a arătat calitatea suprema la 11m, deși era gata, gata…. Poate și cred ca e scump. Modelul însă poate rămâne dezirabil.

    0
    0
  5. P. S. – 2. E vremea P. S-urilor. E de neimaginat cât de puțin ii trebuie lui Keseru, sa salveze un sezon, o echipa, un oraș….. Un gol în finalul unui minut 93 la Pitești. !!! Pitestiul lui Dobrin și Aradul lui Petschovski , pe platanul unei retrogradări nedrepte.

    0
    0
  6. Am promovat brat la brat. Acum e care pe care. Ma bucur sa-l vad pe Stahl din nou. Ranchiunosul Balint il trcuse pe linie moarta.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button