Fotbal juniori

Livada a trebuit să se mulțumească cu locul 3 la faza zonală a Cupei Satelor U13!







Echipa din Livada a reprezentat județul Arad la turneul zonal al Cupei Satelor U13, competiție ce a avut loc în județul Timiș, la Dumbrăvița. Acolo, formația gazdă, antrenată de Adrian Ștefan (fost jucător la CS Vladimirescu sau Progresul Pecica) și-a tăiat partea leului cu succese pe linie, fără niciun gol primit, în timp ce puștii pregătiți de Casian Maghici, unii dintre ei cu mult sub limita de vârstă, au trebuit să se mulțumească cu locul 3.


Rezultatele competiției au fost: Crișcior (județul Hunedoara) – Dumbrăvița 0-1, Livada – Berzovia (Caraș-Severin) 8-0, Dumbrăvița – Livada 7-0, Berzovia – Crișcior 0-7, Crișcior – Livada 4-0, Berzovia – Dumbrăvița 0-8. „Felicitări copiilor, au fost la înălțime. Au fost unii și cu 5 ani sub vârstă, s-au străduit și au avut o participare onorabilă. Mulțumiri părinților și suporterilor din Livada care au fost cu noi la Dumbrăvița, cam peste 50 de persoane și, de asemenea, mulțumiri sponsorilor care ne-au ajutat pe tot parcursul competiției. La final, toți jucătorii au primit câte o minge din partea FRF, iar gazdele de la Dumbrăvița au oferit o masă caldă tuturor copiilor. Personal, aș vrea să-i mulțumesc lui Casian Maghici pentru că a acceptat această provocare de a coordona tehnic echipa noastră de juniori, formată – de altfel – pe scheletul grupei sale de 2012 de la Viitorul. Și, fiindcă azi e și ziua lui naștere, îi urăm și un călduros La Mulți Ani și spor în tot ceea ce face, căci face foarte bine”, a spus Ovidiu Coman, delegatul echipei din Livada.


La Dumbrăvița, echipa din Livada a contat pe:  David Oprea, Vlad Bilan, Luca Mladin, Marc Nagy, Darian Margina, Tudor Pașca, Rafael Partan, Victor Dagău, Tudor Dagău, Darius Jurcă, David Coman, Rareș Herdeuț, Dragoș Olariu, Filip Varga, Marc Varga și Ianis Iancu.

Așadar, CSC Dumbrăvița va fi una din cele opt participante la turneul final național, în perioada 11-14 mai, la Baia de Fier (jud. Gorj).



 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button