UTA Arad

Gălățeanul Cojocaru „fluieră” finala de la Pitești, „centralul” de 42 de ani nu a mai arbitrat-o pe UTA în Superligă în acest sezon!

Comisia Centrală de Arbitri a dat pe mâna galățeanului Viorel Cojocaru finala pentru supraviețuirea în Superligă, dintre FC Argeș și UTA, de luni (ora 18,30), din cadrul etapei a 7-a a play-outului. Piteștenii îi pot băga sub ei pe arădeni, pe loc direct retrogradabil, în cazul unui succes, dar echipa care câștigă mâine mai păstrează și ceva șanse (e adevărat, reduse) și la o salvare directă, fără baraj.

„Centralul” de pe Dunăre are 42 de ani și a mai condus alte 169 de partide pe scena primului eșalon. În ultimii doi ani, pe UTA a arbitrat-o în alte trei rânduri, în eșecul intern cu CFR Cluj (0-1, martie 2021), în victoria de la Arad cu CS U Craiova (1-0, august 2021), în remiza de la Craiova (1-1, februarie 2022), cu FCU 1948. Ultima confruntare condusă de Cojocaru cu UTA printre protagoniste a fost cea de Cupă, de la Arad, împotriva lui FCSB, din grupe, când Postolachi a egalat la 2 la ultima fază.

Mâine, gălățeanul va fi asistat la cele două tușe de Vasile Marinescu, din București și Ovidiu Artene, din Vaslui. În Camera VAR vor lua loc experimentatul Sebastian Colțescu (București), dar și Ionel Valentin Dumitru (Gherghița – Prahova). „Fluierașii” vor fi notați de fostul arbitru FIFA, Augustus Constantin, din Râmnicu Vâlcea, în timp ce observator de joc este bucureșteanul Mircea Călin.

2 comentarii

  1. Un VAR. ieftin, dublat de caracterul arbitrajelor și mai ieftin. Tot ce e manevrat de om e disponibil,, greselilor” cu dedicație. A devenit, cinica, bucuria data de VAR. Păgubitul înghite în sec și calculează șansele ramase. Tot mai des se plâng investitorii împrumutați. Au rate la bănci ca amărâții care și-au amanetat venitul modest pentru o garsoniera de cartier depopulat. Un fotbal care iese imediat din Europa și din ultima competiție nu acoperă cheltuielile. În capul,, bucatelor „, Farul echipa patronului antrenor cu rețetă reușită și siguranță că nimeni nu-l da afara. Hagi cu ,, Sa facem bine” ” are și el nemulțumirile lui. Va trebui, prin înțelegeri secrete să-i găsească o noua echipa feciorului.. Tot machidonul atomic fuge de o provocare la Galatasaray. A învățat pana unde se întinde plapuma.!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button