UTA Arad

Fanii UTA-ei l-au „tratat” pe Rednic, care a fost înjurat de fani ai lui FC Argeș: „Numai în România vezi așa ceva”







Dacă deplasările de la Sibiu sau Cluj erau, oarecum, la îndemâna suporterilor UTA-ei, drumul până la Mioveni nu era deloc simplu, într-o zi de duminică, în care trebuia să pleci cu noaptea în cap. Și, totuși, aproximativ 150 de arădeni, susținuți și de alți fani din zonă, au fost alături de favoriți din tribunele arenei din orașul argeșean. Evident, fanii „roș-albilor” au asigurat fondul sonor prin cântece și scandări, iar la final a venit și ploaia de aplauze pentru o formație ce a trăit periculos, dar care și-a atins scopul, punctele ce o duc în mare măsură la barajul de menținere în Superligă.


Fanii i-au strigat numele lui Mircea Rednic, care a produs șocul așteptat cu cele 7 puncte din 9 posibile la cârma UTA-ei, în condițiile în care echipa sa a fost la câteva secunde de un succes și în Trivale. Fostul fundaș al naționalei le-a mulțumit, iar „cura” a fost mai mult decât binevenită în condițiile în care pe partea cealaltă a terenului a fost insultat de unii susținători ai lui FC Argeș.


Într-adevăr, deasupra băncii „Puriului” s-au plasat câțiva suporteri ai echipei din Trivale, care l-au șicanat pe antrenorul echipei pe care „alb-violeții” sperau să o bage sub ei, pe loc de retrogradare directă. „Mi-au arătat fularul cu FC Argeș, poți să spui ce vrei despre mine, dar nu să mă înjuri de mamă, de familie. Astea nu pot să le accept, doar la noi în România vezi așa ceva. Trebuiau să meargă la Craiova unde joacă Argeșul, să îi susțină acolo, nu să vină aici să ne înjure”, a mai spus Mircea Rednic.

VIDEO



6 comentarii

  1. hmmm..puriul a devenit puritan…..oricum inspirata miscare cu aducerea domnului rednic…cu poenaru sau balint,ne pregateam de matineu deja,trebuia sa ne trezim sambata devreme sa ajungem la meci..la fiecare partidai am impresia ca scoate maximul din lotul asta..azi chiar daca nu i-a iesit primul 11,si-a dat seama unde sunt problemele si a facut reglajele la pauza si a urmat o a doua repriza decenta..balint i-ar fi bagat prin minutul 80 pe barbosa si milosevici azi sau pe matei si nelut rosu in trecut..

    0
    0
  2. Dupa infrangerea argesului de astazi un egal intre UTA si Craiova in ultima etapa le avantajeaza pe ambele,asa ca nu prea vad pe nimeni sa se omoare cu firea in acest ultim meci si sa riste accidentari sau cartonase inutile desi poate cartonasele se anuleaza pt meciurile de baraj,aici nu stiu care e regulamentul.

    0
    0
    1. asa e ..se pare ca la egal la noi,chiar daca voluntari castiga in ultima etapa,tot nu pot trece peste fcu craiova..deci la egal noi evitam dinamo si craiova lui mititelu joaca acasa barajul cu voluntari..apropo,oltenii au jucat cu argesul pe teren si si-au aparat corect sansele..bravo lor!acum ,teoretic daca ne-am salvat matematic de retrogradare directa am putea sa nu jucam in ultima etapa la aceeasi ora cu chindia-voluntari si sa stim rezultatul lor la ora meciului nostru..am impresia ca pentru baraj se anuleaza cartonasele galbene si nu joci doar daca ai fost eliminat in meciul precedent..

      0
      0
      1. Tocmai de aceea se vor juca la aceeasi ora , ca sa nu stim rezultatul lor inaintea noastra : )

        0
        0
      2. Si pe vremuri era lumea cu radiouri si se ascultau meciurile in paralel..Domozine,Secosan….Ce mare filozofie asta cu disputarea meciurilor la aceeasi ora…Eventual nu mai este timp de aranjamente…

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button