UTA Arad

„Puriul” e fan Mititelu și nu îi vrea pe „câini” la baraj





UTA și-a atins scopul la Mioveni, cele trei puncte ce o urcă și peste Chindia, pe locul 13. Mai mult dacă FC U Craiova o bate azi pe FC Argeș pe „Ion Oblemenco”, „Bătrâna Doamnă” va fi calificată și matematic la barajul de menținere în Superligă.

La finalul meciului, Mircea Rednic a recunoscut că le ține pumnii oltenilor în disputa ce începe la ora 18,15. Totodată, „Puriul” recunoaște că nu dorește să se intersecteze cu Dinamo la barajul de menținere în Superligă.„Sunt fan Mititelu, Craiova (n.r. în meciul cu FC Argeș). Se joacă, eu cred că prin victoria de azi am făcut un pas important pentru baraj. Prima dată să ajungem acolo, mai avem un meci, vedem după meciul cu Craiova care e situația. Dar nu îmi doresc să o întâlnesc pe Dinamo la baraj, asta e clar”, afirmă antrenorul „Bătrânei Doamne”.

3 comentarii

  1. Cu defecte devenite,, calități ” spre un nou ciclu, speram de calitate și maturitate. Rednic cu materialul clientului. Adică dintr-un material de jachetă, face un costum. Reprize diferite. Una cum trebuie cu mijloc serviabil atent, productiv. Adversar îndârjit de nenorocirea în cuplaj, care a dat peste județ. Doua note doar. Doi de 9. Iacob și Rednic pentru gestionarea corecta și uman-afectiva în cazul Rareș Pop și inspirație la refolosirea lui Iacob. Multa munca titanica pentru viitoarea ediție, deși am putea aștepta întâi tragerea noului tzintar 2023/24..Vedem însă că… ACOLO SUS CINEVA NE IUBEȘTE, CHIAR MAI TARE CA FEDERAȚIA.!!!

    0
    0
  2. Foarte grea meseria de jurnalist.

    Cum bunica ei de treabă să scri „calificare la baraj”!? Dacă era în joc o calificare pentru Europa era perfect DAR în cazul de față e o rușine pentru că de fapt UTA scapă de locurile care asigură părăsirea primei ligi.

    Hai UTA și la anu’ în luptă pentru Europa!
    Învață să spui lucrurilor pe nume și apoi scrie.

    0
    0
    1. calificare = Etapă eliminatorie într-un concurs sau într-o competiție sportivă, pentru selectarea concurenților

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button