Progresul Pecica

Pecica vrea să țină de locul 5 și are nevoie de puncte la Periam! Pilan: „Ne-au pus mereu probleme, dar suntem toți și putem obține un rezultat bun”




Progresul Pecica spera să rezolve „ecuația” locului 5 odată cu vizita celor de la Phoenix Buziaș, dar nu au făcut decât să redeschidă lupta odată cu eșecul cu 4-1 în fața timișenilor. Fără Bozian și Hrezdac, „galben-albaștrii” au suferit pe ambele faze ale jocului și au bifat al doilea eșec din play-out, după cel de la Ineu, din urmă cu trei săptămâni.


Pilan: „Vrem să continuăm colaborarea cu UTA, vom discuta după ultimul fluier al sezonului”

Trupa lui Cosmin Petruescu a condus încă din minutul 3 și s-a aflat mereu în controlul partidei. „Nu am jucat nimic cu Buziașul, ca la Ineu. Am făcut un meci subțire și, pe niște greșeli personale, am pierdut. Puteam reveni, la 1-0 am avut o bară prin Puie, dar asta e. Sunt mulți tineri, după multe vicotrii au și căderi, se știe că la juniori e greu să ai constanță. Vrem victorii în ultimele etape, Buziașul este la doar un punct și au meciuri mai ușoare, Pobeda și Cermei. Pot face 6 puncte și ne obligă să batem și noi în aceste etape, la Periam și acasă, pe Ineu”, afirmă Cristian Pilan.

Directorul sportiv al Progresului a găsit înțelegere la următorul adversar, Avântul Periam, ca meciul de vineri, din penultima etapă a play-outului să înceapă la ora 17 și nu 18, în așa fel încât pecicanii, între care se află și mulți tineri împrumutați de la UTA să ajungă la partida dintre echipa lui Mircea Rednic și FC U Craiova 1948. „Periamul tot timpul ne-a pus probleme, ne-au scos din Cupă în acest sezon, în regular a fost 2-2 și 1-1, doar în play-out, acasă, ne-am descătușat cu un 4-0. Va fi meci încrâncenat, ei sunt matematic salvați, dar sunt ambițioși mai ales acasă. Din fericire, nu avem absențe, vom juca cu cel mai bun 11 pe care îl gândesc antrenorii pentru vineri și eu zic că avem șanse bune pentru un meci bun și un rezultat pe măsură”, continuă Pilan.

Dintre divizionarele terțe arădene, Progresul Pecica pare singura care are o strategie bătută în cuie și pentru sezonul ce vine. „Colaborarea cu gruparea emblemă a județului nostru a fost foarte bună, seniorii și juniorii noștri, puțini la număr, alături de juniorii UTA-ei am făcut o echipă bună. Cred că și pentru juniorii utiști a fost foarte bine, au crescut enorm față de situația în care ar fi jucat în competițiile de juniori. Pecica își dorește în continuare această colaborare, vom discuta rapid, după ultimul fluier din acest sezon”, a încheiat Cristi Pilan.

Formații probabile:

Periam: Gakos – Kuhn, R. Mureșan, Cochinţu, Viașu – Gălățan, Oancia, Mitre, Gașpar – Baranyi, Sîntean.

Pecica: Zamfir – Moraru, Sarkozi, Wild, Aldan – Arsene, Hrezdac – Răchită, Bozian, Borcea – Puie.

Arbitri: Darius Iviniș (Zlatna – Alba) – Vasile Duță (Avrig – Sibiu), Darius Brândușesc (Sibiu)

Observatori: Sorin Ciotlăuș (Deva), Florin Oglindoiu (Drobeta Turnu Severin)

FOTO: Sorin Dan Cârstea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button