Sporturi de contact

Peste 600 de judoka sub 13 și 15 ani se vor bate pentru medaliile naționale în weekend, la Arad





După reușita din februarie 2022, de la naționalele sub 18 ani, Clubul Sportiv Universitatea Arad a obținut și în acest organizarea unei competiții de judo cu medaliile naționale pe masă. Este vorba despre Campionatul Naţional de judo Under 13 (născuţi 2011-2012) şi Under 15 (născuţi 2009-2010), ce va avea loc sâmbătă şi duminică în sala „Mihai Botez-UAV”.

„Federația Română de Judo ne-a apreciat eforturile făcute anul trecut și a dorit să se întoarcă la Arad cu o competiție majoră. Din câte am înțeles, vor concura peste 600 de sportivi din toată țara, între care și 11 copii de-ai noștri, de la CS Universitatea și Podgoria Ghioroc. E o ocazie bună pentru toți judoka de la cluburile arădene să lupte pentru medalii la Arad, le urăm baftă tuturor”, spune Ovidiu Șerban, managerul CS Universitatea Arad.

Deschiderea competiției are loc sâmbătă, 20 mai, de la ora 9,30, Federația urmând să premieze și de această dată câteva dintre fostele glorii în judo. Naționalele de la Arad au importanţă şi în perspectiva Balcaniadei și asta pentru că primii trei clasaţi la fiecare categorie de greutate vor reprezenta România la Balcaniada de săptămâna viitoare (U13, la Sibiu şi U15, în Muntenegru).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button