UTA Arad

Sezon încheiat pentru Benzar și Milosevic, Chindriș se antrenează în grup! Rednic „Primul obiectiv – salvarea, al doilea – evaluarea”







UTA mai are de jucat trei partide în acest sezon, iar Mircea Rednic își numără oamenii. După meciul de la Mioveni, antrenorul arădenilor l-a pierdut pe Romario Benzar, care a suferit o ruptură fibrilară la gambă și nici măcar tămăduitoarea Marjana Kovacevic nu-l mai poate pune pe picioare în următoarele două săptămâni. Apoi, Stefan Milosevic acuză probleme la spate, dar senzația e că muntenegreanul nu mai dorea să colabereze cu Rednic, după „urechelile” publice ale acestuia. La aceștia se adaugă Willie Barbosa, pe care antrenorul „Bătrânei Doamne” nu-l vede jucând în echipa sa, fiindcă nu are fizic. Dar, avem și vestea revenirii în „circuit” a lui Andrei Chindriș. Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu U Craiova 1948!


„E normal să știm pe cine ne bazăm la anul”


Detalii a oferit chiar Mircea Rednic, care a vorbit și despre o strategie legată de lot pentru sezonul ce vine. „Avem și probleme de lot, Benzar i s-a adăugat la Milosevic, sunt accidentați, dar avem și vești bune, Chindriș se antrenează cu echipa normal, deci va fi în lot, Erico de săptămâna viitoare va intra în pregătire. La Benzar eu zic că e încheiat sezonul, e ceva muscular și are nevoie de minim două săptămâni ca să reia antrenamentele.  Milosevic a fost în Belgrad, a făcut ceva control, a venit cu o rezonanță, are probleme la spate. E e sub tratament, se ocupă doctorul, dar e clar că și pentru el sezonul e gata. Barbosa nu se ridică la ce jucători am eu la mijlocul terenului și, îmi pare rău, nu pot să fac chiar experiențe acuma. Cu toate că am dat șansă la toată lumea de aici, mai puțin lui Dobrescu și Albert Stahl, ca titular. Primul meu obiectiv a fost să ne salvăm de la retrogradare și al doilea ca să fac o evaluare la lot. E normal să știm pe cine ne bazăm de la anul, eu îmi doresc ca majoritatea să rămână. Avem un grup cu calitate, poate cu alte metode de muncă…Se și vede, trei meciuri în care au făcut 7 din 9 puncte și știți foarte bine cum am pierdut două puncte”, a spus antrenorul „roș-albilor”. Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Ce nu i-a plăcut lui Rednic la Mioveni?

Dacă Barbosa nu și-a găsit loc în linia mediană a UTA-ei, Anton, Cascini, Batha și Ubbink și-au împărțit minutele la UTA, ultima dată, la Mioveni, chiar în mod egal. Primii au evoluat în prima repriză și l-au nemulțumit pe Mircea Rednic, iar ultimii doi au intrat cu plusul necesar. „În primul rând, Cascini nu a mai jucat demult și e clar că nu a avut ritm, în schimb de la Paul mi-aș fi dorit mai mult. Și știi cum e, când nu a mers toată echipa în prima repriză, nu poți să zici că ei fost vinovați. Poate, în afară de Florin, portarul care a apărat, restul toți s-au întrecut în greșeli, pentru că situațiile pe care le-au avut cei de la Mioveni au fost din cauza noastră. Am greșit copilărește, pase simple date la adversar, driblinguri în zona de risc. Deci le-am zis că a trecut glonțul, nu știu ce se întâmpla dacă ei ar fi dat gol primii”, a punctat Rednic.



Acesta a revenit și asupra fazelor la care jucătorii săi ofensivi, în special Virgiliu Postolachi, nu au fost altruiști. „Într-adevăr, m-a deranjat și faptul că nu am închis mai repede jocul, dar cred că Postolachi și nu numai el au înțeles că nu au voie să fie egoiști. Căci după ratarea lui, adică faza la care nu a dat pasă pentru un coleg ce rămânea cu poarta goală, adversarii au avut ocazie. Le-am foarte clar, pentru că eu sunt cel care răspunde de rezultate, dar trebuie să faci ce spun eu, nu ce vrei tu. Și mai ales în momentele astea, important e ca echipa să câștige, nu e important ca unul sau altul să iasă în evidență. Eu cred că Virgiliu a înțeles și nu numai el. De exemplu, la Pitești, în minutul 93, Otele avea posibilitatea să joace cu Ubinkk și se terminăm meciul”, a adăugat fostul fundaș al naționalei. Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

Sistem nou de joc pentru Ubbink?

Apropo de coordonatorul de joc olandez, Rednic susține că acesta ar putea juca la mijloc și noul sistem de joc folosit de UTA. „Eu cred că Ubbink poate să joace în 442, dar cu un mijloc în romb, iar el să fie în spatele celor două vârfuri. Am pregătit la antrenamente și sistemul ăsta, să vedem vineri, vreau să am o echipă echilibrată pentru că urmează să întâlnim o echipă cu calitate și dacă au spații sunt foarte periculoși”, a afirmat experimentatul tehnician al „roș-albilor”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button