UTA Arad

Rednic a vorbit despre baraj: „E diferență între prima ligă și Liga a 2-a, dar sper să nu jucăm cu Dinamo, căci e altceva…”





Mircea Rednic recunoaște că păstrarea locului 13 la finalul play-outului Superligii este importantă în vederea împerecherii la baraj. Astăzi, cu o etapă înainte de finele play-offului ligii secunde, cea care iese în calea UTA-ei pentru locul din elită este Gloria Buzău.

În plus, dacă arădenii ar pierde vineri seara, cu FC U Craiova și Chindia bate Voluntariul, probabil adversarul de la baraj al „roș-albilor” va fi Dinamo, echipa ce i-a marcat cariera de fotbalist și – parțial – și pe cea de antrenor. „M-am uitat destul de mult la Liga a 2-a, pentru că am stat la Dej. I-am văzut cu Buzău, cu Dinamo și Galați și spun că e diferență între prima Ligă și Liga 2-a, dar asta nu înseamnă că deja meciurile sunt jucate și că ești sută la sută sigur că o să rămâi în Superligă, se joacă, e ambiție. Dinamo e altceva, pentru că au în spate un public deosebit care creează o atmosferă bună, vedem, sper să nu jucăm cu ei. Dar dacă, totuși, vom juca cu ei, eu sunt antrenor acum la UTA. Poate jucăm cu Buzău, antrenată de alt dinamovist care a fost și la UTA. Vedem, noi indiferent cu cine jucăm, ne gândim să rămânem în Superligă pentru că merităm și avem toate condițiile care sunt aici, financiare și de infrastructură”, a spus Mircea Rednic.

Întrebat, totuși, ce ar simți dacă ar trebui să o înfrunte pe Dinamo. „Cum v-am zis, sunt profesionist, am fost la Dinamo, cred că nu am ce să-mi reproșez. Au fost deciziile lor, mai mult nu pot să spun, pentru că eu am vrut să-i ajut, am vrut să mă implic și financiar, m-am oferit ca antrenor. Nu m-a căutat nimeni, ei au proiectele lor, le doresc succes. Nu cred că pot promova direct, căci Galațiul a pierdut deja două șanse să promoveze dircet, acum toată lumea se va mobiliza și va câștiga cu Dejul.  Acum nu mai contează cine din va fi, noi să terminăm pe locul 13, să jucăm cu locul 5”, a adăugat „Puriul”.

Factorul arbitraj rămâne unul de interes pentru UTA, care a fost de multe ori dezavantajată în acest sezon, iar Rednic invocă prezența VAR-ului: „Nu ne e frică de arbitraje, eu doar cer să fie arbitrajele corecte. Eu cred că va fi VAR la meciurile de baraj că așa mi se pare corect. Dacă tot avem VAR, să nu-l folosim? Am văzut și la meciul de ieri (n.a. Buzău – Oțelul 1-0) că au fost două penalty-uri, dacă nu, unul sigur. A fost decizia arbitrului, nu mai vreau să comentez”.

Un comentariu

  1. DINAMO.. Singura grupare care nu plătește datorii. Avocații lor s-au mutat la ușa tribunalului și când expira o somație, introduc alta contestație. La ei sunt respinse mereu planuri de redresare nerealiste. Juridic mai puternici ca datornicii CFR Cluj. Culmea,, au schimbat și calitatea lotului. Vreo 4 străini pe care iar lua și Rapid !! Abia așteaptă VAR-ul să-i salte de guler în A. Acum sunt susținuți cu noul stadion, chipurile cel mai frumos. O firma, cu investiții minore drept noul proprietar. Dacă e sa cauți, dai de Negoiță, și dacă sapi mai adânc de Badea. Nodul gordian , care are nevoie de o sabie. Dar de unde sa o iei.??

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button