UTA Arad

Rednic știe ce i-ar motiva pe craioveni să câștige la Arad: „Se gândesc să-și impresioneze noul antrenor!” Portughezul Janeiro – alesul lui Mititelu







Matematica spune că UTA și FC U Craiova își ating ambele scopul la finalul play-offului în cazul unei remize vineri seara, la Arad. „Rol-albii” ar rămâne pe locul 13, iar oltenii pe 7, indiferent ce fac contracanditatele lor, Chindia și FC Voluntari, care, de altfel, se înfruntă și ele pe noua arenă „Eugen Popescu”, din Târgoviște.


Mircea Rednic nu prea crede într-o echipă craioveană care să-și facă prea multe calcule, introducând în „ecuație” chestiunea noului antrenor, anunțat deja de Adrian Mititelu. „Sunt prieten cu Mititelu, dar nu are nici o legătură, iar situația lor este alta. Deja au anunțat că se vor schimba antrenorul și, din informațiile mele, acesta va și veni la meci și e clar că jucătorii se gândesc să-l impresioneze”, consideră tehnicianul arădenilor.


Într-adevăr, patronul lui FC U a anunțat că se desparte pentru a 9-a oară de Nicolo Napoli și îi va încredința echipa portughezului Joao Janeiro (41 de ani). Acesta și-a început cariera la Belenenses, acolo unde a fost secund. Au urmat experiențe la Loures, Cova Piedade B, SU 1º Dezembro, alte formații portugheze. Între mai 2018 și octombrie 2018, Joao Janeiro a activat în SUA, unde a fost principal la FC Tulsa. A revenit în fotbalul european în Ungaria, la Szeged (noiembrie 2018 – mai 2020).

Un comentariu

  1. Zile fierbinți pe alte paliere pentru Rednic. Mereu în prim plan cu mijlocași și atacanți de valoare, UTA, contemporana a suferit în apărare . O apărare care a atins forme de coșmar în multe partide. Fundași de siguranța unor Farmati sau frații Bacutz,, deși se juca alt fotbal, nu au mai apărut. Retineri mari pentru promovare în acest sector a juniorilor, deși exista vitaminizare și medicina sportiva de vârf. Atunci aduci nume , cu contracte grele, și realizări mici. Din vreo 7,8 fundași te alegi doar cu Benga.!! Ca fost fundaș și nu oricare, Rednic aici are de lucru. Asta a fost compartimentul care a tras în jos. Trebuie mers pe jucători care își doresc și pot oferi randament constant. Sunt admise și scăpări, dar nu care duc spre liga 2. Construcție după un ciclu, aici se afla UTA.!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button