Pariuri sportive, gaming și casino

Ce sporturi urmărim în această vară?Se apropie vara, ceea ce este o veste bună pentru iubitorii plajei, dar proastă pentru fanii sporturilor, mai ales al fotbalului. Sezoanele celor mai mari ligi europene de fotbal, dar și a Superliga, se termină în curând, împreună cu ligile UEFA pentru acest an. Dacă te întrebi ce evenimente sportive, eventual chiar din fotbal, poți urmări în această vară, citește mai departe.


Fotbal din țările nordice


Cum spuneam, aproape toate ligile naționale de top din Europa intră în vacanță de vară în curând. Există, însă, și excepții, deși mai puțin cunoscute la noi: Allsvenskan și Eliteserien.

Prima ligă din Suedia, Allsvenskan, este cea mai veche din Europa, cu echipe precum Malmö, Elfsborg, sau Djurgårdens având rezultate respectabile și la nivel european. 

Eliteserien, prima ligă din Norvegia, este cunoscută pentru stilul agresiv al echipelor, oferind spectacol tuturor fanilor. 

Sezonul Allsvenskan ține din 1 aprilie până în noiembrie 2023, iar cel Eliteserien durează din 10 aprilie până pe 2 decembrie, oferind fanilor meciuri de urmărit toată vara.

Tenis

Dacă e un sport pe care îl poți urmări în liniște, pe plajă, jucând cu jocuri slot pe telefon la umbra unui parasolar colorat, el este tenisul. Iar în perioada de vară, ai parte de cele mai tari competiții de tenis, jucate în aer liber: Grand Slam-urile de la Wimbledon, între 3-16 iulie, și US Open, între 28 august și 10 septembrie.

Cele două Grand Slam-uri se joacă pe suprafețe diferite – Wimbledon pe iarbă, iar US Open pe suprafață dură (asfalt sau, mai nou, rășină). Ele aduc cele mai mari nume din lumea tenisului la un loc și, precum ne-a arătat exemplul lui Carlos Alcaraz, pot aduce surprize majore.

Baschet

Vara este o perioadă perfectă pentru iubitorii baschetului, pentru că în această perioadă are loc una dintre cele mai tari evenimente din acest sport: finalele NBA. 

Seria de meciuri care încheie sezonul NBA se joacă între 1 și 18 iunie în acest an, cu echipele de top din diviziile NBA – LA Lakers și Denver sunt deja confirmate să joace unul împotriva celuilalt în acest an. 

De asemenea, 2023 este an cu FIBA World Cup. Cupa mondială a baschetului, va avea loc în perioada 25 august – 10 septembrie 2023, cu meciurile jucate în Indonezia, Japonia și Filipine. Din păcate, România nu participă la eveniment – dar ne putem aștepta la baschet de calitate jucat de cele mai tari echipe naționale din lume.

În concluzie

Marile campionate europene de fotbal și competițiile UEFA se apropie de final, dar vara oferă o serie de evenimente sportive interesante care le vom putea urmări. Allsvenskan și Eliteserien oferă meciuri de fotbal de înaltă calitate, punând în valoare talentele din Suedia și Norvegia. Wimbledon și US Open reunesc cei mai buni jucători de tenis din lume pentru meciuri palpitante pe iarbă și pe terenuri dure. Finala NBA prezintă cele mai bune echipe de baschet, în timp ce FIBA World Cup reunește cele mai bune echipe naționale. Fie că sunteți un fan al fotbalului nordic, al tenisului sau al baschetului, vara vă oferă o gamă diversă de competiții captivante care să vă mențină implicat și să vă distreze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button