Fotbal feminin

„Leoiacele” vor să despartă frumos de susținători până în toamnă sau…„cine știe”! Piroș ia în calcul mai multe variante pentru fotbalistele Aradului!


Salvată matematic de la retrogradarea din Liga 1 în urmă cu două etape, AC Piroș Security Arad vrea să încheie sezonul cu o victorie în fața propriilor fani duminică dimineața (ora 11), pe arena „Banatul” din Sânnicolau Mic. Partenera de întrecere a „leoaicelor” este Fair-Play București, formație deja retrogradată în eșalonul secund, cu care există ceva conturi neîncheiate.

În turul play-outului, la Crevedia, formația din capitală a jucat la limita regulamentului, mai ales că arădencele le-au luat la fotbal și s-au și impus cu 3-2. „Acum o lună și ceva de zile ne-au cam lovit acolo, dar noi nu o să rsăpundem în aceeași manieră. În schimb, vrem să câștigăm din nou la fotbal, să ne despărțim frumos de susținătorii noștri până la toamnă sau…cine știe. În acest moment, iau în calcule orice variante la pentru la anul, căci mă simt tot mai singur în acest oraș, în fenomenul fotbalului femimin. S-ar putea să mă retrag, să mă asociez cu cineva sau poate să mut echipa altundeva. Îl am doar pe prietenul meu Nicușor Tanasoglu alături de mine, fetele și câțiva apropiați, în rest…Vom vedea, acum vrem să încheiem cu trei puncte acasă, să rămânem și în fața fetelor din Baia Mare”, a spus Pavel Piroș, președintele – finanțator al echipei Aradului din prima ligă la fotbal feminin.

Absente cu Alexandria, Varga, Kugler și Ungur ar putea reveni pe gazon duminică dimineață, ca și Olariu, de altfel, care a fost suspendată. În ultima etapă a sezonului, pe 28 mai, AC Piroș Security se va deplasa la Târgu Mureș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button