Liga a 2-aLiga a 3-a

Lacrimile Alinei Mihoc: Tușiera arădeană și-a încheiat cariera în ligile doi și trei!







Moment emoționant, ieri, la Ungheni, acolo unde Alina Mihoc, unul dintre cei mai apreciați arbitri arădeni a pus capăt carierei la nivelul ligilor doi și trei. Tușiera a ajuns la limita de vârstă impusă de CCA (40 de ani) și rămâne să arbitreze doar meciuri din fotbalul județean.


Înainte de primul fluier al meciului dintre Unirea Ungheni și Unirea Alba Iulia, din cadrul ultimei etape a play-offului Ligii a 3-a (seria a 9-a), dat de colegul său arădean, Tudor Jurcă, Alina a scăpat câteva lacrimi. Pentru cei 16 ani de arbitraj în eșalonul terț și alți 14 în Liga a 2-a, a fost răsplătită cu o plachetă de Comisia Centrală de Arbitri. Totodată, a primit un superb buchet de flori din partea observatorului de arbitri, sibianul Ioan Duma și felicitările de rigoare. Iar întâmplarea a făcut ca al treilea arbitru al brigăzii arădene să fie Andreea Șușcă, adică cea care are cele mai mari șanse să-i calce pe urme Alinei.


”Mulțumim Alina pentru faptul că ne-ai reprezentat cu succes pe stadioanele țării, evoluând ca oficial chiar și în jocuri internaționale și ne dorim să continui activitatea de arbitru alături de noi la nivelul competițiilor organizate de A.J.F. Arad! Continuă să reprezinți frumosul la nivelul fenomenului fotbalistic, rămâi tu și fii puternică!” – e mesajul Comisiei Județene de Arbitri pentru Mihoc.

„Ce mai rămâne din suflet, mă întreb, atunci când sărutul ajunge la final?” – e și mesajul postat de Alina Mihoc pe contul personal de Facebook.



2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button