UTA Arad

Rednic, mulțumit de faptul că UTA va juca manșa secundă a barajului cu Buzăul la Arad: „E o plăcere să joci aici, îmi vine să mă reapuc de fotbal”







UTA intră de azi în linie dreaptă pentru pregătirea „dublei” cu Gloria Buzău, ce va decide întreg sezonul arădenilor Clasată pe locul 13 la finalul play-otului Superligii, „Bătrâna Doamnă” și-a câștigat dreptul să joace la baraj cu echipa de pe locul 4 în liga secundă, care – de fapt – e 5-a fiindcă cei de la CSA Steaua nu au drept d epromovare.


Astăzi, „roș-albii” au aflat și în ce ordine se vod duela cu echipa lui Adrian Mihalcea, iar „astrele” s-au aliniat bine. UTA se va deplasa în primul meci la Buzău, cel mai probabil luni, 29 mai, iar returul se va juca la Arad 5 sau 6 zile mai târziu. Mircea Rednic e mulțumit de ce i-au rezervat sorții echipei sale și anume faptul că elevii săi vor avea șansa să joace cu publicul în spate meciul al doilea, probabil decisiv pentru îndeplinirea obiectivului. „Eu nu vorbesc despre avantaje, dar mi-am dorit să jucăm returul acasă în faţa suporterilor noştri. Asta nu înseamnă că nu ne dorim să obţinem menţinerea încă din prima manşă. Am mare încredere, probleme de lot nu am avut şi nu avem, am aproape tot lotul la dispoziţie. Pe Benga nu ne vom baza în meciul de la Buzău, dar sperăm să fie apt pentru retur. Nu e atât de gravă accidentarea pe cum ne lăsase prima impresie. Au mai fost jucători cu uşoare crampe din cauza efortului dar sunt ok, de mâine vor face toţi antrenament. Mai mult ca sigur vom avea parte de încă un joc tribunele pline la retur, aici e o plăcere să joci, îmi vine să mă reapuc de fotbal”, a fost prima reacţie a antrenorului principal al „Bătrânei Doamne”.


În eventualitatea unui succes în dubla din meciurile de baraj, UTA va începe al patrulea an pe prima scenă a fotbalului românesc.

3 comentarii

  1. Bravo mister,ii mâncăm și apoi să de-a Dumnezeu să reușești să faci o echipă de primele 6 nu așa ceva,de curățenie știm toți cam cine va pleca.
    Hai UTA!!!

    0
    0
  2. FORTA UTA Arad , HAI BAIETII , trebuie sa incheiati socotelile inca din primul tur de la BUZAU. Buzoienii nu au cum sa le tina fata UTA-ei ,este o diferenta mare intre Superliga si liga2a !!! Nici MINAMO la cum a jucat la IASI, nu are cum sa aiba pretentii de promovare in fata lui FC. Arges. Totusi, baietii trebuie sa ia meciul in serios pt. ca, altfel fotbalul te pedepseste,REDNIC stie despre acest lucru la experienta lui si ii va capacita pe baieti pt. asi indeplini obiectivul si incepand din campionatul viitor, REDNIC sa faca o echipa mult mai puternica incat UTA. sa nu mai aiba aceste emotii mari ale retrogradarii, UTA. nu are nevoie de asa ceva. FORTA UTA Arad !!!

    0
    0
  3. Fraților, toți își pun întrebarea, cum de a ajuns Rednic la UTA.Simplu, Rednic a antrenat în Belgia, are proprietăți în Belgia și multe afaceri.Ce legătură are Aradul cu Belgia ? Simplu , europarlamentarul Falcă este la Bruxelles și într-o zi s-a întâlnit întâmplător cu Falcă.Ce-a zis Falcă : Nea Mircea, ce-ar fi sa vii la UTA. Daca scăpăm de retrogradare ne sporim averile amândoi ! Că niciunul dintre noi nu ducem lipsa de nimic.In plus chestia asta le voi spune după ce rămânem în Superiga, că vorba aia vin alegeri iar pulimea s-ar putea sa nu ma mai trimită la Brad,ci pentru un nou mandat la Bruxelles

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button