UTA Arad

Campion cu Farul, Adi Petre își va relua antrenamentele cu UTA





Aseară, Farul Constanța a devenit noua campioană a României, iar arădeanul Adrian Petre are pusă deoparte o medalie. Atacantul de 25 de ani evoluase în trei partide din startul stagiunii pentru echipa pregătită de Gică Hagi, marcând și două goluri, cele ale victoriei „marinarilor” la Mioveni.

Apoi, Petre s-a despărțit amiabil de Farul, a semnat în Grecia, pentru APO Levadiakos, unde a avut doar 6 apariții oficiale: 5 în campionat și una în Cupă, dintre care jumătate ca titular. Numărul minutelor adunate – 241, fără niciun gol marcat. Fiindcă a acuzat probleme la spate și nici nu se mai simțea bine la gruparea elenă, fostul internațional de tineret a devenit liber de contract încă din luna februarie. Având deja două echipe într-un sezon, arădeanul nu a mai putut semna cu o a treia și oricum a dorit să-și trateze defintiv problemele la spate.

Acum, Petre este bine și a demarat un program personalizat de antrenamente pe pista de atletism a stadionului Gloria. Vineri seara, a asistat din tribuna oficială la duelul UTA-ei cu FC U Craiova 1948 și cel mai probabil peste o săptămână, adică după duelul de la Buzău, din prima manșă a barajului pentru menținerea în Superligă, își va demara pregătirea cu „Bătrâna Doamnă”. Are deja acceptul lui Mircea Rednic în acest sens, care îi va face o primă evaluare în vederea unui eventual contract pentru stagiunea ce urmează.

În 2017, Adrian Petre a fost cel mai scump transfer al UTA-ei (500 de mii de euro la Esbjerg) până la vânzările lui Dennis Man la Parma (când „roș-albii” au încasat și procentul de 11% de la FSCB, pentru un total de 1,5 milioane de euro) și David Miculescu, la FCSB (pentru 1,7 milioane de euro). Petre a mai jucat la UTA în perioada februarie-mai 2021, fără să reușească să marcheze în Superligă, ci doar în Cupa României, în eșecul din optimi, 1-2, cu U. Cluj.

4 comentarii

  1. Bună ziua.
    Adrian petre tabarcea jr. Cu siguranță se va reface medical șI dacă va reveni la clubul uta arad
    Echipa va avea un plus în atac.
    ( revenirea lui adrian înapoi la clubul uta pentru mine va fi o mare bucurie șI o mare mândrie ) . Nu știu dacă a fost ofertat de către conducerea clubului uta arad . Eu personal aș vrea din tot sufletul să se întămple lucrul acesta. Doamne ajută !!!
    Dumnezeu să îI dea lui adrian multă sănătate ,fericire șI mult ,mult ,mult succes în carieră.
    Dumnezeu să binecuvinteze uta arad
    Dumnezeu să binecuvinteze
    Poporul român.
    Doamne ajută!!!

    0
    0
  2. Cu tot respectul, ADI PETRE, NU este bun de UTA. S-a incercat cu el in mai multe randuri si nimic. UTA. are nevoie cu adevarat de jucatori buni care sa faca diferenta. REDNIC, trebuie sa ia la prima echipa si jucatori din propria pepiniera de la U 19 care joaca finala cu U, Craiova la Targoviste unde sunt niste copii forte interesanti. Voi fi prezent la meci si ii voi incuraja !!! FORTA UTA Arad, HAI BAIETII.

    0
    0
  3. Bună ziua.
    Acum douăzeci șI patru de ani minunatul copil fiind pe atunci
    Petre adrian tabarcea jr. Cănd vedea la cineva o minge ,dorea din tot sufletul său [ micuț ] să I se de-a șI lui acea minge să se joace.
    Eu am avut această experiență plăcută șI îI dădeam mingea cu bucurie . Văzăndul cu ce drag dorește aceea minge.
    Am avut plăcerea de ai cunoște familia , mai ales pe tatăl său unchiul său șI o mătușă . Eu. ÎI respect mult .De aceea vă spun că de mic copil a fost talentat am fost bucuros cănd a jucat la echipa noastră din arad ” uta „”.
    Adrian dacă va semna clubul uta va fi de bun augur pentru echipă.
    Va fi o rentoarcere spectaculoasă șI o mare realizare pentru clubul uta arad. El iubește acest club șI culorile sale cu siguranță.
    De aceea eu doresc să se întoarcă la echipa uta ,[ „”” acasă ” ].
    Va fi un plus pentru echipa noastră uta.
    Dumnezeu să îl binecuvinteze pe
    Adrian petre șI să-I d-ea sănătate șI succes în continuare .
    Dumnezeu să binecuvinteze uta!!!
    Dumnezeu să binecuvinteze poporul român .
    Doamne ajută.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button