UTA Arad

UTA va juca la Arad meciul decisiv pentru menținerea în Superligă!







De câteva minute, la Casa Fotbalului s-a tras la sorți ordinea în care UTA și Gloria Buzău se vor duela în cadrul barajului de menținere / promovare în Superligă. A ieșit bine pentru arădeni, care vor disputa partida tur în deplasare, pe arena din Crâng, iar manșa secundă pe o arenă „Francisc Neuman” care se anunță de pe acum plină ochi.


FRF-ul nu a anunțat și data și ora la care se joacă Buzău – UTA, însă, așa cum vă informam aseară, probabil disputa va avea loc luni, 29 mai, la ora 20. Și în celălalt baraj, prim divizionara FC Argeș va duca în deplasare primul meci, în fața lui Dinamo, iar al doilea pe arena „Nicolae Dobrin”, din Trivale.


Un comentariu

  1. Ieri dimineata , vorbind cu un vechi amic bucurestean, implicat de mult in fotbal, mi-a spus ceva …surprinzator. ” De departe UTA este mai valoroasa decit Gloria Buzau, dar…voi aradenii sa fiti atenti, ca Gloria este echipa lui …Ciolacu”. Nascut aproape de Buzau, se pare ca Ciolacu ar fi un sustinator puternic al Buzaului. de aia sper ca cei de la UTA sa evite cartonase, si sa se asigure ca la Buzau…vor avea VAR. Asa defect cum este VAR-ul romanesc, este totusi mai bun ….decit luipsa lui. In rest succes UTA-ei si am convingerea ca Benga se va reface, ca jucatorii nu vor dorisa isi puna la CV o contraperformanta, si vor lupota. stiu ca deja unii de la UTA au deja optiuni luate ;a alte echipe. Hai UTA !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button