Gloria LT Cermei

Cermeiul își ia rămas bun de la Liga a 3-a în compania Buziașului! Puta: „Vrem să lăsăm o ultimă impresie bună”





A venit momentul ca Gloria Lunca Teuz Cermei să se despartă, după 7 ani frumoși, de Liga a 3-a a fotbalului românesc. O va face vineri, începând cu ora 18, cu ocazia vizitei celor de la Phoenix Buziaș, într-un meci fără miză reală. „Sămădăii” vor termina ultimii în clasamentul seriei a 8-a, în timp ce timișenii lui Cosmin Petruescu nu mai pot contesta locul 5 al celor de la Progresul Pecica după remiza internă cu Pobeda.

Prin prisma celor arătate în acest play-out, cei din Buziaș pleacă cu prima șansă. Până acum, au făcut cele mai multe puncte în faza a doua a întrecerii, au și cel mai bun golaveraj și sunt în formă. Ceva ne spune că nu au plâns prea mult după ce au pierdut două puncte în fața conjudețenilor din Dudeștii Vechi, care s-au salvat și ei matematic cu această ocazie. În schimb, cermeianii au câștigat doar două partide în play-out, prea puțin pentru a emite pretenții la salvare. Ultimul eșec (1-3) a venit săptămâna trecută în vecini, la Ineu, în fața echipei cu care spera să-și joace locul 9 până în ultima etapă. „Am jucat bine, am marcat repede, am avut un avantaj, am și ratat mult și ocaziile se răzbună. Am mai avut speranța la locul 9, am încercat în ultimul ceas să facem ceva, am avut ambiție mare, dar nu a fost suficient”, spune Emanuel Puta.

Puta: „Să fim concentrați în fața unei echipe cu gabarit”

Fundașul de 20 de ani al „roș-albilor”, care vine după aventuro la Curtici și Pecica, tot pe scena eșalonului trei, are șanse să fie titular și vineri. „Partida nu mai contează pentru situația noastră din clasament, dar vrem să lăsăm o ultimă impresie bună. Va fi un meci de luptă, formează o echipă solidă, cu jucători cu gabarit în fiecare compartiment. Îi știu bine, am jucat contra lor acasă în returul sezonului regular, când ne-au administrat un scor drastic (n.a. 1-6) și în turul play-outul când ne-am bătut cu 2-1 la Buziaș. Voi avea de furcă cu ei din poziția de fundaș, au jucători cu joc bun de cap, sunt foarte periculoși la fazele fixe, trebuie să fim concentrați”, mai susține Puta, fotbalist împrumutat de UTA la formația pregătită de Cristian Todea.  „Din vară nu știu ce va fi, poate va primi Cermei invitație să rămână în liga a treia și aș vrea să rămân și eu. Colectivul este frumos, tânăr, este o atmosferă bună, dar nu știu dacă în Liga a 4-a putem rămâne împreună în această formulă”, încheie apărătorul „roș-albilor”.

Formații probabile:

Cermei: Bodea – Balazs, D. Lazăr, Clipotă, Puta – Gruiescu D. Salka, Țurcanu, Mateucă – Vlad, Șimăndan.

Buziaș: Lupu – D. Filip, Horcea, Nicolescu, An. Popescu – Marian Musteța, Pureca, Olariu, Românu – C. Matiș, C. Pădurariu.

Arbitri: Victor Hurducaș (Iclod – Cluj) – Ioan Georgiu (Dej), Marius Matica (Oradea)

Observatori: Dorin Voina, Florin Ştiube (Reşiţa)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button