UTA Arad

Suporterii UTA-ei fac deplasarea la Buzău cu mașinile personale: ”Putem ajuta cât mai mulți susținători să poată fi prezenți alături de noi!”





Primele două echipe ale clubului UTA au parte de meciuri extrem de importante, chiar cruciale, pentru deznodământul sezonului 2022-2023, iar FRF, LPF și televiziunile au avut „inspirația” să le programeze în aceeași zi (duminică), de la aceeași oră (14). Echipa lui Mircea Rednic joacă prima manșă a barajului de menținere / promovare la Buzău, iar puștii de la Under 18 vor evolua în finala Ligii de Tineret la Târgoviște, cu Universitatea Craiova.

Evident, suporterii „roș-albilor” nu pot fi în două locuri diferite în același timp, așa că au ales să confruntarea seniorilor de la Buzău, care – oricum – se va face în condiții speciale, ținând cont de distanța de 600 de kilometri, dar și ziua și ora disputei. Mai precis, fanii vor face deplasarea pe arena din Parcul Crâng cu autoturismele personale, însă toate detaliile le găsiți în anunțul de mai jos, postat și pe pagina de facebook Ultras Arad II:

”Suntem alături de echipa noastră favorită la bine, dar mai ales la greu. De aceea, nu putem lipsi de la barajul pentru menținerea în prima ligă!

Din păcate, organizarea haotică și bătaia de joc constantă de care dau dovadă cei care ar trebui să se ocupe de desfășurarea barajului ne-a încurcat puțin planurile. De aceea, deplasarea fanilor la această partidă se va face cu mașinile personale.

Utiștii care își doresc să susțină echipa la Buzău, dar nu au găsit variante de transport pentru a ajunge la meci, ne pot contacta în privat. Vom încerca să îi ajutăm ca de fiecare dată. În acest sens, îi invităm și pe cei care pot pune la dispoziție locuri să ne scrie pentru a ne putea organiza.

Mai mult decât atât, deoarece știm că este o distanță lungă de parcurs, iar această deplasare reprezintă un efort și din punct de vedere financiar, peluza noastră dorește să sprijine suporterii independenți care își pun la dispoziție mașinile și se oferă să acopere o parte din costurile combustibilului în cazul în care au nevoie. Cu ajutorul fondurilor strânse în urna noastră la meciuri, putem ajuta cât mai mulți susținători ai Bătrânei Doamne să poată fi prezenți alături de noi. Contactați-ne dacă vă aflați în această situație!

Meciul tur de baraj dintre Buzău și UTA este programat pentru duminică, ora 14:00 și va avea loc pe stadionul Municipal (Gloria). Recomandăm suporterilor utiști care doresc să urmărească meciul din sectorul oaspeților, să își achiziționeze bilete de AICI

2 comentarii

  1. Eu vreau să merg, dar nu am cu ce, meszar pregătește un autocar pt unii suporteri, contra cost, cine nu are Facebook ce dk face, forza uta oriunde, oricând ?️?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button