UTA Arad

La ce jucători mai renunță Rednic? „La Keseru nu am avut altă soluție…când l-am văzut pe Milosevic” Otele? „Oricând are o poartă deschisă aici”+FOTO





Mircea Rednic a început curățenia de vară la UTA încă din săptămâna premergătoare manșei tur a barajului cu Gloria Buzău. Antrenorul arădenilor a anunțat că renunță la serviciile lui Erico da Silva, Romario Benzar și Bautista Cascini, iar ultimii doi au și reziliat contractele de câteva zile. Dar, sunt doar primele nume ce sunt în afara proiectului pentru sezonul 2023-2024 ce va începe în weekendul 14-16 iulie.

După cele declarate, „Puriul” a lăsat să se înțeleagă că jucători precum Willie Barbosa sau Stefan Milosevic nu pot rămâne la Arad, atâta timp cât el va fi antrenorul echipei. Doar că ambii au sosit în iarnă și ar mai fi legați prin contracte până în vara lui 2024. „Pe Milosevic în niciun caz nu aș mai fi contat cu Buzăul dacă era apt. Mi-aș fi dorit mai multe de la el, la câte sacrificii s-au făcut în cazul său și a avut șansa să joace. Pe Milosevic îl știam puțin din Belgia, dar aici m-a surprins. E atacant cu talie, credeam că ține de minge, poate nu a avut șansă multă, habar nu am. Aș fi vrut să joace altceva, să facă diferența, dar nu a făcut-o. Îmi pare rău că Dobrescu nu a evoluat, Barbosa la fel, mă mai gândesc la el…”, au fost cuvintele „Puriului”.

În condițiile în care Rednic a declarat deja că s-a bătut palma cu 5-6 jucători, între care doi atacanți, e de urmărit și situația lui Claudiu Keseru. Cu atât mai mult cu cât fostul internațional, ajuns la 36 de ani, are cel mai mare salariu din lot și termină sezonul cu doar 6 goluri, între care două în Cupa României. „Nu am avut altă soluție, după trei săptămâni în care l-am văzut pe Milosevic.. Nu am avut multe soluții, voi aduce doi atacanți, nu mai vreau să trec prin ce am trecut”, a mai punctat antrenorul „roș-albilor”.

Deși a contribuit cu centrarea de la golul ce a deschis „balul” cu Buzăul, la Arad, Desley Ubbink nu a avut un baraj prea reușit. Rednic l-a schimbat la pauză pe mijlocașul olandez, dar susține: „Ubbink vrea să rămână, a avut meciuri bune și în perioada mea”.

În fine, fostul fundaș dinamovist regretă că-l pierde pe Philip Otele, care a semnat pentru CFR Cluj încă din luna februarie a acestui an. „Jos pălăria pentru Otele, s-a antrenat și a răspuns pozitiv când am vrut să-l bag. Chiar dacă a semnat cu CFR, a vrut să intre în acest meci. Iar azi, în ultima clipă l-am băgat pe Postolachi și nu pe el titular acolo. în stânga. Îi urez succes, oricând are o poartă deschisă aici. Și atenție că Dan Petrescu nu a plecat încă…”, a mai punctat Mircea Rednic, care a sugerat că nigerianul ar putea să nu treacă de „filtrul” antrenorului lui CFR, deși acesta l-a dorit în Gruia.

Galerie foto de la partida UTA – Gloria Buzău, scor 5-1

3 comentarii

  1. Deși tot campionatul am vorbit de unul de altul, e vremea lui Rednic. Nu poți după margine sa vezi partea din spatele,, cortinei” a caracterului unui om și care ar fi potențialul lui real. Experienta belgiana a lui Rednic își poate etala eficienta. Apoi mai sunt contracte în derulare care trebuie puse în concordanta cu finanțele și câte și mai câte. Lumea spera la aducerea a doi, trei jucători scumpi dar mai mult decât utili. Surprinde forma cenușie a lui Ubink. Vacanta va readuce tonusul de concurs.

    0
    0
  2. Poate câteva întăriri dintre cei ce rămân liberi de contract ii convingem sa vina la UTA de ex Daniel Celea, Garutti de la Mioveni,Turda și Tofan de la FC Argeș, Costin de la Voluntari, Luckassen de la Rapid e impresariat de fata lui Rednic,Bogdan Rusu, Dulca.
    Ar trebui dat șanse și lui Kyrichenko are fizic pt Liga 1 și nu doar el poate cu un satelit la liga 3 sa rodezi juniorii și cei care se remarca sa ii aduci la prima echipa ar fi util.

    1
    0
  3. sincer as scapă de ubink jucător mediocru spre slab un joc bun 12 rele enumera cineva citiva jucători buni la Arges Turda și de la rapid lukasen mai ar fi tofan dulca și celea UTA la avut pe Paraschiv în mina nu știu cine nu la vrut meszar sau Balint o enigma

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button