UTA Arad

UTA – în „careul de ași” al SuperLigii! Doar trei echipe (de play-off) au avut mai mulți fani la meciurile de pe teren propriu!







Potrivit oficialilor SuperLigii, sezonul recent încheiat a fost cel mai urmărit din ultimii 14 ani, din punct de vedere al numărului de spectatori prezenți pe stadion.


Cea mai mare medie de fani a avut-o vicecampioana FCSB, iar podiumul a fost completat de Universitatea Craiova și Rapid. Mențiunea ar fi că FCSB și Craiova au parte de stadioane mult mai mari decât Rapidul sau UTA, deci de posibilitatea de a primi în tribune și mai mulți spectatori. De altfel, marile rivale, Rapid și UTA au avut destule partide sold-out în sezonul recent încheiat, deci dacă arenele „Valentin Stănescu”, respectiv „Francisc Neuman” ar fi fost mai încăpătoare, cu siguranță „alb-vișiniii” și „alb-roșii” s-ar fi bucurat de asistențe și mai generoase.

7.728 de spectatori, media spectatorilor de pe „Francisc Neuman” în sezonul recent încheiat

Meritul publicului arădean e și acela că a fost singurul de play-out din „careul de ași” al asistențelor stagionale. Ba chiar favoriții s-au salvat la ultimul meci al sezonului, în manșa secundă a barajului cu Gloria Buzău. Așadar, top 5 la capitolul media de fani a echipelor din SuperLigă arată astfel: FCSB – 15.622, Universitatea Craiova – 12.167, Rapid – 11.349, UTA – 7.728 și Petrolul – 6.362.

9 comentarii

    1. Facand haz de necaz , gazon…care gazon : ) ? Dar sa presupunem ca primaria se va tine de cuvant, macar si pentru faptul ca vin alegerile , mai mult ca sigur vom juca la Drobeta , asta daca nu s-ar putea face o magie sa jucam la Lipova

      0
      0
      1. Dacă și-ar da interesul nu ar rămâne la stadiul de magie, cu vreo 50-100 mii de euro mai pui 2 tribune metalice sa crești cu 1 mie de locuri capacitatea până la 2500, vreo 3 platforme pt camerele tv și comentatori, un circuit separat electric pt mașina VAR și se poate omologa provizoriu. ÎN 2-3 săptămâni poate fi pregătit pt Liga 1.
        Asta e singura soluție ca obonatii să nu fie prejudiciati.

        0
        0
      2. Poate aloca CJ-ul banii pt upgrade-ul necesar din excedent și cu ocazia asta face promovare indirectă Văii Mureșului la ore de maximă audiență,și când se transmite meciul și la știrile de după.
        Ar economisi și clubul o grămadă de bani cu închiriatul stadionului din alt județ, cu transportul, cu hotelurile etc.

        0
        0
  1. Dacă reușește Rednic o echipa de primele 6, sa vezi bătaie pe bilete odată cu jumătate de stadion abonați.!! Bum economic în România nu mai vedem și iată-ne cu mai puține locuri ca la vechiul stadion. Poate pune Ungaria de nou stadion. Surprize, surprize pe la coada comenturilor Anulate cifre de recepție în public cu, care situl întrece UTA ARADON.. QUI PRODEST.!!

    0
    0
    1. ?️Nu înțeleg sfârșitul Gavriluță, asta este UTA, ăsta e ARADUL adevărați suporteri, UTA nu a retrogradat cum a-ți vrut unii, sper să nu mai vedeți UTA în liga 1,forza uta oriunde, oricând ?️?

      0
      0
      1. multi ați fost cu Balint era zeu pentru multi o întrebare dacă raminea la Arad salva pe UTA lati contestat multi pe Rednic cînd a venit la Arad dar a salvat UTA și mă bucur că a venit un antrenor care are ochi la jucători ma refer la ubink un jucător mediocru bravo Mircea că scapi de el

        0
        0
  2. Nepoate Vanter ai luat locul 1 la entuziasmul care nu te-a părăsit niciodată. Și eu și alții începuseră sa ne mai îndoim. Eu am revenit odată cu Rednic, mișcare târzie, dar unica câștigătoare. Spuneam ca la sfârșitul, celor spuse de noi, apăreau voturi care aproba sau nu cele spuse de noi. Asta a atras și un succes fata de UTA ARADON, împânzit cu comenturi negative. Ma rog decizii probabil ,, fair” și care nu scad din interesul pentru UTA.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button