Superliga

Voluntariul a semnat cu…Dună, dar va antrena Poenaru! Costin îi lasă pe ilfoveni pentru a juca în străinătate





Numire cu perdea pe banca lui FC Voluntari. Ilfovenii au anunțat astăzi despărțirea de Liviu Ciobotariu – care ar urma să devină noul „principal” al lui Sepsi Sfântu – dar și numele noului tehnician. Acesta este…Marin Dună, adică „secundul” cu licență PRO al lui Ilie Poenaru, cei doi lucrând împreună în ultimii patru ani la Academica Clinceni, Gaz Metan Mediaș și UTA.

Este evident că Poenaru va lua deciziile de ordin tehnic, tactic, dar și legate de campania de transferuri. Fostul fundaș stânga  s-a despărțit de gruparea „roș-albă” la începutul lunii noiembrie a anului trecut și de atunci nu a mai activat ca antrenor, fiind afectat și de o suspendare de 4 etape primită din partea FRF. Aceasta a venit la pachet și cu o amendă de 6800 de lei pentru el și 22 de mii de lei pentru UTA, toate anulate până la urmă la comisii la o distanță de peste șase luni de la decizia inițială.

Ilie Poenaru a mai condus-o pe FC Voluntari în perioada 2014-2015, când a și promovat cu echipa ilfoveană în Liga 1. Cea mai bună perioadă din cariera sa de tehnician a fost însă la Academica Clinceni, formație pe care a reușit să o ducă din Liga a II-a până în play-off-ul primei divizii.

Costin pleacă de la Voluntari

Fostul antrenor al „Bătrânei Doamne” nu-l va mai pregăti pe fostul utist, Cristian Costin (25 de ani), care devine liber de contract din această vară. Cel mai probabil, fotbalistul de bandă dreaptă originar din Beclean (Bistrița) va juca în străinătate, în Slovacia, Slovenia sau Italia (Serie B).

3 comentarii

  1. A ajuns nenea Duna la o echipa pe placul lui,o sa-i auda jucatorii indicatiile si in partea cealalta a orasului,nu o sa-l deranjeze gramada aia de 3 spectatori.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button