UTA Arad

Kevin Luckassen, unul dintre atacanții „acontați” de Rednic la UTA? Olandezul ar trebui să se despartă de Rapid în această vară







După ce UTA și-a câștigat dreptul de a evolua și la anul în SuperLigă, în urma succesului cu 5-1 contra Buzăului, Mircea Rednic a anunțat că s-a înțeles cu 5 jucători, care ar putea semna oricând un contract cu formația arădeană. Antrenorul utist a vorbit despre un fundaș dreapta, doi fundași centrali și doi atacanți.


„Puriul” a recunoscut deja că-i va mai oferi o șansă lui Adrian Petre, atacantul arădean crescut de UTA, care e liber de contract din februarie după despărțirea de grecii de la Levadiakos. Cel mai probabil, celălalt este Kevin Luckassen, fotbalist olandez cu origini ghaneze, care e impresariat de Luana Rednic, fiica antrenorului utist. Puternicul atacant care va împlini 30 de ani pe 27 iulie încă nu s-a despărțit oficial de Rapid, dar – cel mai probabil – acest lucru se va întâmpla în zilele ce urmează. Luckassen a avut 24 de apariții în tricoul „alb-vișiniu”, pentru un total de 869 de minute, fiind rezerva lui golgheterului lui Mutu, croatul Dugandzic (22 de reușite).


Olandezul de 1,85 metri a înscris doar trei goluri la Rapid (unul în Cupă) și nu i se vor activa clauzele de prelungire, astfel că Rednic va putea lucra din nou cu acesta, după mandatele de la Poli Iași și Viitorul.

Cariera lui Kevin Luckassen

Crescut la juniorii lui AZ Alkmaar, Kevin Luckassen a debutat în fotbalul mare la Ross County, în prima ligă scoţiană, unde a stat jumătate de sezon. Apoi, olandezul s-a transferat la Slovan Liberec, unde a evoluat timp trei ani. După experienţe la St. Polten (Austria), Northampton (Anglia) şi Almere Omniworld (Olanda), atacantul născut la Eindhoven a ajuns în România. Sezonul bun de la Politehnica Iaşi l-a adus în atenţia lui Gheorghe Hagi, acesta transferându-l la Viitorul Constanţa, fiind ulterior achiziţionat de Kayserispor pentru 800.000 de euro.



Luckassen nu a reuşit să se acomodeze în Superliga turcă, iar după 14 meciuri jucate pentru Kayserispor, a fost împrumutat la Sepsi OSK. În sezonul trecut al ligii 1, batavul a jucat 27 de meciuri, în care a marcat de 6 ori.

Rămas liber de contract din vară, după expirarea contractului cu Kayserispor, Kevin a semnat un contract pe un sezon cu Rapid. Luckassen are în palmares o Cupă a Olandei, cu Alkmaar, o Cupă a României, cu Sepsi OSK, o Cupă şi o Supercupă a Cehiei, cu Liberec. Atacantul aflat atât de aproape UTA a evoluat şi pentru naţionalele U19 (3/2) şi U18 (2/0) ale Olandei.

20 comentarii

  1. La ce cifre are Luckassen, ar fi un alt tun marca “keseru”. Mai bine unu tânăr care sa mănânce pământul.

    0
    0
  2. Slab arata cifrele lui Luckassen asta…de acord ca prioritatea nr. 1 ar trebui sa fie prelungirea contractului lui Postolachi.

    0
    0
  3. Uff… Sau offf…
    Aceeași rețetă ca în cazul Balint-Apostu… Doar alți protagoniști, Rednic & Rednica…
    Cică vor fi arădenii majoritari și tineri de la Academie…
    Să ne punem ochelari și… om vedea ce și cum!

    0
    0
  4. Celor care-l contesta din „fasa”,remember:Dangubic,Ongaro,Milosevic,Keseru samd!
    La banii disponibili nu se poate cu Sadio Mane!!!!

    0
    0
    1. Se uita foarte repede ,Lukassen nu poate fi comparat cu epavele aduse de matrimoniul Gyuszi-Apostu ! Cu Postolachi și Lukassen in atac dacă se pune pe picioare și Petre și adus încă un atacant UTA ar sta foarte bine in atac ! Sa vedem mijlocul domnule Rednic !!!!

      0
      0
      1. Pai noi am vrea sa batem Rapidul când vor veni la arad și nu numai. Dacă Luckassen nu și-a câștigat locul la Rapid unde banii, lotul și condițiile nu se pot compara cu cele ale noastre, cum sa rupă plasa Rapidului din postura de adversar?

        0
        0
  5. Pai Postolachi ce cifre avea până să vină la noi zero goluri la profesioniști Zero.
    Dar venea din școala franceză de fotbal, Luckassen dacă se adaptează și are buni servanti va înscrie mai mult decât Postolachi. Când a plecat în Turcia de la Viitorul marcase 9 goluri în 18 partide în jumătate de campionat.

    0
    0
  6. HAZARD, dar nu cel de la Real Madrid, care se mai păcălesc și ei. La noi funcționează păcăleală mica, exceptând pe Keseru. Se cauta jucători cu potențial intact, trecuți prin experiente nereușite. Cum l-am gonit noi pe Costin, și a mers la Voluntari. Pe prim plan la UTA, e înlocuirea atmosferei pierzătoare. Cu multe nume noi și variate. Nu exista garanții și dacă exista se aud în surdina. Nu poate fi vorba de promovare în masa de juniori, fie ei și de viitor. Numai o echipa secundă de liga 3 , poate asigura pragul tehnic la unison cu etapa devenirii adolescent-bărbat. Adevărat ca la alții băiat de 18 ani e titular de drept. La noi pentru asa ceva a fost nevoie de lege.

    0
    0
  7. SUNT OBLIGAT SA SPUN! Vi-am spus eu!? Schimbarea…..antrenori, agenti,…..bucuria nebunilor! Badea, Poenaru, Apostu, Balint nu-s buni….acuma nici Rednic cu fata lui! SOLUTIA este SCHIMBAREA MANAGEMENTULUI si proprietarilor UTA! Struto camila lu Soani nu mai merge! O fost bun, no fost bun, pana acuma……. GATA! Nu poate merge mai departe, mai sus! Meszar e garantia pt Liga 2,3….faliment! MOMENTAN! Rednic nu a venit aici sa piarda bani! Sigur ca va incerca sa realizeze ceva performanta sportiva, cu Lukassen, cu Petre, cu juniorii de la UTA, ….. cu cine o fi adus de agentul sau/ fata lui! Dar doar pe termen scurt! Daca nu se face ceva solid, serios, privat, un proiect serios de catre cineva care nu vrea sa-si piarda banii, …… dezastrul ne paste! Pana acuma v-ati plans ca nu baga aradeni, de la UTA! No….acuma nu are ce face si baga! Ce va plangeti!? Poate explodeaza, Rares, Hrezdac, Cibi, Negoescu, Iurasciuc, …….Zamfir portarul de la Cermei!

    0
    0
    1. Mezsar garanția pentru liga 2,3? Omule in ce oraș trăiești? Cu bune și (mai multe) rele sub conducerea D-lui Mezsar UTA a ajuns in liga 1si este de 4 ani in liga 1. Sti măcar sa spui de câți ani UTA nu a mai fost 4 ani la rând in liga 1? D-l pe câte tu îl susții cu acuzațiile astea către management putea sa-și susțină sponsorizările mai departe către UTA (ca nu are la CSA reclama mai buna) încă 2-3 ani si atunci era propulsat mai ușor de suporteri către o preluare. Multe de spus … Sănătate!

      0
      0
  8. Deci, am scapat de o gramada de titulari si am adus o rezerva !Sa vedem ce rezerve mai vin la UTA.Inceput promitator !

    0
    0
  9. Mă bateți hai să nu-i mai criticăm , să vedem ce face în primele cinci etape dacă e bine s-au rău !! Fălcosule ai o misiune grea , să vedem ce poți !! Hai UTA !! ✌️✌️✌️????

    0
    0
    1. Stimă și respect !
      O mică observație:”Fălcosul” e Andone .

      0
      0
  10. Este un jucator bun LUCKASSEN dar nu l-a folosit Mutu la rapid pt. ca, nu a fost pe placul lui dar eu zic ca, este un jucator foarte ambitios si cu siguranta Rednic il va aduce pe linia de plutire . In cazul lui Ad. Petre ma abtin, daca Rednic zice ca, vrea sa ii mai dea sanse, el stie cel mai bine, vom vedea pe parcurs. Despre KESERU eu zic, parerea mea ,este intradevar fotbaluis cu multa experienta dar a trecut anii peste el si nu mai poate sa alerge sa tina pasul cu cei mai tineri. RUSU de la Mioveni ,da este un jucator bun de atac si multa ambitie.In rest vom vedea ochiul format cu multa experienta a lui REDNIC pe ce jucatori se va baza in noul campionat. FORTA UTA ARAD !!!

    0
    0
  11. Am dat-o dracu, tu vezi numai negru in fata ochilor ,vezi numai profesionisti, scouteri ? Nu a spus nimeni ca, este profesionist sau scouter , fiecare are dreptul sa isi spuna parerea pt. ca, sunt foarte multi cunoscatori de fotbal si chiar au jucat . Tu oare nu iti dai cu parerea ?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button