UTA Arad

Petre nu a fost convins să revină la UTA, Rednic își numără jucătorii pentru reunirea de peste o săptămână!





Peste o săptămână, UTA își încheie scurta vacanță, având la dispoziție mai puțin de o lună pentru a-și pregăti debutul în cel de-al patrulea sezon consecutiv în Superligă. După Laszlo Balint în verile lui 2020 și 2021 și Ilie Poenaru, în urmă cu un an, e rândul lui Mircea Rednic să facă un lot și misiunea sa nu e deloc ușoară. „Revoluția” experimentatului tehnician le depășește pe restul, căci arădenii s-au despărți deja, oficial, de 12 jucători și mai urmează cel puțin alți trei-patru.


În fruntea listei ar fi atacanții Milosevic și Keseru, iar Postolachi ar putea pleca și el dacă apare o echipă dispusă să achite clauza de 300 de mii de euro. Mircea Rednic credea că-l are în pumn pe arădeanul Adrian Petre (25 de ani), pe care dorea să-l relanseze după sezonul încheiat de atacantul arădean în luna februarie, după rezilierea contractului cu Levadiakos. Și pe fondul problemelor medicale la spate, fostul internațional de tineret a avut cu 6 apariții oficiale (5 în campionat și una în Cupă), dintre care jumătate ca titular, fără a marca niciun gol.  Doar că lucrurile nu sunt deloc simple, căci impresarul Cătălin Sărmășan și fotbalistul nu agreează prima ofertă a UTA-ei.

Discuțiile rămân deschise, dar Petre are și alte propuneri interesante pe masă, din țară și străinătate. „Cu Petre m-am văzut după meciul de la Craiova și mi-a zis că se antrenează nu știu pe unde. Atunci i-am zis, dacă tot vrei, hai de săptămâna viitoare și antrenează-te cu noi, dar nu s-a vorbit de contract”, spunea Mircea Rednic în urmă cu o lună de zile, fără că apoi să-l antreneze vreo zi pe vârful pe care UTA a încasat 500 de mii de euro de la danezii de la Esbjerg, în vara anului 2017.

În schimb, colegul de generație al lui Petre, Albert Stahl, are ceva șanse mai mari să continue în „alb-roșu”. Rapidul ar putea accepta un nou împrumut al mijlocașului de bandă la UTA, iar Stahl pare dispus să accepte noua politică salarială a clubului arădean.

Cert este că UTA trebuie să se miște în această săptămână pe piața de transferuri, dacă Rednic nu vrea să se trezească la reunire cu 10-15  de jucători de la academia arădeană, plus Iacob, Kucher, Benga, Chindriș, Hoxhallari, Isac, Pop, Pășcălău, Șteau, cu mențiunea că Abeid și Postolachi ar trebui să aibă parte de câteva zile în plus de vacanță după acțiunile echipelor naționale ale Mauritaniei, respectiv Republicii Moldova.

10 comentarii

  1. Interesant caracter Petre…sa nu spun mai mult. Adica, UTA si Rednic au fost buni ca sa se antreneze pe gratis…iar acuma face figuri. Pai el ar trebui sa joace si gratis, doar pe prime, ca UTA ii ofera sansa (din nou) sa-si relanseze cariera.

    0
    0
  2. Pai tocmai ca Rednic a spus ca își dorește 10-15 jucători din Academie la reunire.
    Ce fraze tendențioase. Are și clauza de minim 9 juniori la antrenamente, ca să se hotărască care sunt cei 9 trebuie sa vadă mai mulți.

    0
    0
    1. Corect Denis. Sper ca este chemat la reunire si portarul Rosca,ca o parere personala cred ca este 5 clase peste Mociu, plus ca Rosca inca este junior sub varsta(regula U21) pe cand Mociu a depasit varsta.Pacat ca Robert Salceanu(fundasul stanga,numarul 18) de la Buzau are contract pana in 2026,un junior de 18 ani ce joaca titular de 3 ani la Liga2 si are calitati foarte bune.

      0
      0
  3. Petre e un pariu. Are și parte pierzătoare. Șansă lui e sa schimbe permanent echipele. O revenire, ar fi o experienta Balint. Adică îți ingustezi singur potecile de relansare. A fost invitat la antrenamente , un gest care se poate opri la o curtoazie locala. Jucători care apar , e necesar sa aibă tonus de competiție, fără 10 zile la infirmerie. Pe la marile reuniuni de retrageri internaționale, cu stadioane pline, veneau jucători din 14tari și formau echipe omogene, de spectacol cu un antrenament de….. o zi !! Cheia frazei e cuvântul JUCĂTORI.!!

    0
    0
  4. Daca ar mai fi nevoie…iata un alt episod interesant care spune totul despre Adrian Petre Tabarcea:
    se facea ca nu isi gasea ritmul si se parea ca nimic si nimeni nu il mai putea scoate din letargia cronica…Si HOP,clubul ii intinde o mana(a catea oara???),se rezolva cu Tisza Bacsi,ca sa se ocupe personal de Petre….
    Toate bune si frumoase,incep sedintele de personalizare(asa cum se numesc ele) pe FZ,in fiecare dimineata..Dupa cum unii il stiu pe Tisza,ajunge cu mult inainte,instaleaza accesoriile,numara,calculeaza,mai modifica,pana i se pare dansului ca ar fi perfect…
    Cum raspunde Petre la asta?Ba intarzie,ba nu se trezeste la timp,ba il doare cate ceva,etc…
    Si ca totul sa arate cine este acest jucator,intr-o dimineata este dat disparut…Telefoane in stanga,dreapta…Nimeni nu stie nimic…Nu a dat un semn,un mesaj…NIMIC!!!
    Ghiciti unde disparuse???Ei bine,dupa ce l-a pregatit Tisza Bacsi,chiar daca pentru o scurta perioada….zburase direct si tocmai la Viitorul lui Hagi fara sa spuna nimanui,ioc ca la talcioc..Nu un mersi,nu un salut…
    NU MAI AVEM NEVOIE DE ASTFEL DE PERSONAJE,nici macar daca plateste el!!!

    0
    0
  5. păcat la un moment dat era peste man dar cum zicea giro la îngropat caracterul trebuia să joace gratis un an la UTA sa se relanseze dar eu zic că este jucător terminat caz inchis

    0
    0
  6. pacat de el, dar la cum l-am vazut in meciurile de la FCSB, UTA, exceptie Farul (unde nu cred ca-si permitea), a fost foarte arogant si lipsit de modestie, dadea din maini, la fel ca al nostru Claudiu K. Cu asemenea atitudine, nu ai cum sa iti iasa ceva, pentru ca nu esti vreun Alibec, la fel si la el un talent irosit pe meleaguri. A jucat foarte bine pana sa plece la Esbjerg, e drept, in Liga 2……

    0
    0
  7. Mai bine, sa se duca la alta echipa sa frece banca de rezerve nu sa stea la UTA. unde are de invatat multe de la REDNIC si sa il aduca pe linia de plutire. De, vrea bani multi,pai atunci sa se duca dar acolo unde se va duce,trebuie sa fii argint viu pe teren. Stai la un loc Petre ca, UTA. nu sta in tine ,or sa vina altii mai buni ca, tine !!! FORTA UTA Arad.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button